• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

30.08.2022

12:57

MAJA PROVELA NOĆ U PRITVORU! Policija je privela nakon što je Caru pokušala da ISKOPA OČI!

Prntscr YouTube, Insider

Rijaliti

MAJA PROVELA NOĆ U PRITVORU! Policija je privela nakon što je Caru pokušala da ISKOPA OČI!

Podeli vest

Starleta Maja Marinković pre nekoliko dana privedena je u policijsku stanicu nakon što ju je Lazar Čolić Zola prijavio kada je nasrnula na svog dečka Filip Cara

Kako je Zola već ispričao u emisiji "Narod pita", Maja je dobila histerični napad tokom kog je Filipu pokušala da iskopa oči, kao i da je bacala pikslu i Čolićev telefon. Sve se odigralo u hotelu u kom je Zola iznajmio sobu, a po njegovom pozivu došla je i policija.

Foto: ATAIMAGES

Maja provela noć u policiji...

Starleta je došla da se vidi s Carem, s kojim je obnovila vezu. On je tog momenta bio kod Zole, koji je tu odseo, da se dogovore oko snimanja spota. Maja je iz čista mira doživela pomračenje uma i počela da se ponaša kao da je sam đavo ušao u nju.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Zola prvi otkrio da je zbog Maje zvao policiju

- Maja i Filip ponovo su počeli da prave skandale epskih razmera. Iako je delovalo da se nikada neće pomiriti ni ponovo biti zajedno, desio se njen raskid s Pecom Raspopovićem, a Carev s Dalilom, što je bio razlog više da se oni opet spoje. Sve je ispalo spontano. Car joj je slao poruke, ona odgovorila i došlo je do dogovora da se vide i ponovo podgreju ljubav. Car je imao snimanje emisije na Pinku, a Maja potpisivanje ugovora. Bila je idealna prilika da se vide. Car je mnogo kasno završio snimanje emisije, negde posle tri ujutru. Imao je dogovor da ode kod Zole u hotel na Voždovcu, gde je ovaj bio smešten. Već tada je Maja počela da sikće na njega, nije želela da se viđa sa Zolom. Tu su se žučno posvađali, ali su oboje spustili loptu i dogovor je pao da ona dođe kod Zole u hotel - počinje priču izvor blizak starleti koji je upućen u sva dešavanja vezana za njen odnos s bivšim zadrugarom, pa nastavlja dalje:

- Maja je upala u hotel i već na recepciji je napravila skandal jer nije želela da ostavi ličnu kartu kod recepcionera. Psovala ga je i galamila na njega. U jednom trenutku je nasrnula na Cara i počela da urla. Grebala ga i čupala. Bacala je sve po hotelskoj sobi. Letele su lampe, piksle i sve što je nalazila. Niko nije mogao da joj priđe. Onda je skočila i na Zolu i izgrebala ga po telu. Oni su jedva uspeli da je izbace iz sobe onako pocepanu i bosu. Kada je videla da nema gde, Maja je počela da lupa na sva vrata soba i budi goste. Upala je u jednu od soba i počela da bije nepoznatu ženu koja je tu odsela. Ta žena je pokušavala da je istera iz svoje sobe. Tada je stigla policija i privela starletu koja je noć provela u policjskoj stanici na ispitivanju - zaključio je izvor. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ELA

pre 1 godinu

Ne razumem zašto te bolesne devojke poput Maje, Miljane, Dalile ne leče u nekoj ustanovi

TM87

pre 1 godinu

Zasto te spodobe ne zavrse u ustanovama ili zatvorima nanose ljudima tjelesne povrede i hodaju okolo bez ikakve kazne? Maja ova gadna i jos gadnija ona Miljana pa zatvarajte te hajvane dok nisu nekoga ubile. Vade se na to da imaju sifre i vazda prolazi, dokle vise?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17