• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.09.2022

07:15

KRISTIJAN: ŽENIM SE U ZADRUZI 6! Golubović otkrio datum svadbe s Kristinom koju će organizovati u rijaliti programu!

Printscreen

Rijaliti

KRISTIJAN: ŽENIM SE U ZADRUZI 6! Golubović otkrio datum svadbe s Kristinom koju će organizovati u rijaliti programu!

Podeli vest

Kristijan Golubović se ženi u "Zadruzi 6" i to je sada obelodanio za Informer, a popularni žestoki momak otkrio je i datum venčanja

Žestoki momak će večeras ući u šestu sezonu Pinkovog rijalitija, a kod kuće će ostaviti trudnu verenicu Kristinu Spalević.

Foto: Instagram/printscreen

Odredili datum venčanja... Kristina i Kristijan

Ipak, ona će u oktobru ući u Belu kuću kako bi se udala za Kristijana Golubovića.
- Venčaćemo se u "Zadruzi". Napravićemo veliko veselje u rijalitiju i svi će to moći da gledaju na televiziji. Pozvaću na venčanje oko 150 ljudi. Pričao sam sa produkcijom i rekli su mi da je to u redu. Biće ludo i nezaboravno - kaže Kristijan Golubović.
Prema njegovim tvrdnjama, sve je već spremno za svadbu:
- Izabrali smo prstenje, kupljeno je i samo čeka da ga stavimo jedno drugom na ruku. Šije se specijalna venčanica za Kristinu. U "Zadrugu" će na dan venčanja ući i naši kumovi, jer se sigurno neću okumiti sa nekim iz rijalitija. Ja tamo nemam prijatelje, oni su tehnički samo moje kolege. U rijalitiju je generalno skup idiota i niko od njih ne može da bude moj kum - navodi Golubović.

Foto: printscreen

Potpisao ugovor... Kristijan i Željko


Kristina i on su prvobitno planirali da svadbu naprave za njegov rođendan, 30. novembra, ali su je pomerili za početak oktobra.
- Prvo smo hteli da pravimo svadbu na dan mog rođenja, ali Kristina hoće lepo da izgleda, a 30. novembra će već biti u osmom mesecu. Stalo joj je da bude zgodna i zanosna kada se budem oženio njom, pa sam odlučio da joj ispunim tu želju.
Golubović je objasnio zbog čega su odlučili da se venčanju dok je on u rijalitiju.
- Nijedno moje dete nije bilo vanbračno. Lazarevom majkom sam se oženio, sa Verinom majkom Ivanom venčao sam se u crkvi i sada sam odlučio da se oženim i Kristinom. Dobićemo sina! Zvaće se Kristijan Konstantin. Kristina je želela da se zove Kristijan, a ja sam samo dodao ovo Konstantin. Termin joj je 6. januara. Baš na taj dan se pre 27 godina rodio i moj prvi sin Lazar. Neverovatno poklapanje - oduševljeno poručuje naš sagovornik.

Kristina je htela trudna u "Zadrugu",
odustala je da nekog ne bih ubio

 

Kristijan kaže da je njegova buduća supruga želela trudna da uđe u rijaliti "Zadruga", ali je odustala da on ne bi nekoga ubio.
- Teško joj je što se rastajemo, ali ja mislim da je bolje da ne bude u rijalitiju. Jedini način da mene diskvalifikuju jeste da ona uđe. Kada bi je neko uvredio, napao, ja bih ga ubio, a to ne želim. Tastatura mangupi iz "Pičkovca" koji vređaju preko interneta ne tangiraju me, ali kada bi neko meni u oči rekao nešto protiv Kristine, ispao bi haos - poručuju Kristijan.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17