• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer.rs

09.09.2022

10:18

UČESNICI KOJI ĆE ŠOKIRATI REGION U "Zadrugu 6" ulaze robijaši, starlete i glumice, a evo kolika će OVE GODINE biti NAGRADA!

printscreen

Rijaliti

UČESNICI KOJI ĆE ŠOKIRATI REGION U "Zadrugu 6" ulaze robijaši, starlete i glumice, a evo kolika će OVE GODINE biti NAGRADA!

Podeli vest

Ovogodišnji takmičari će, prema mišljenju mnogih, publici biti najzanimljiviji do sada!

Šesta sezona najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga" pompezno startuje večeras na televiziji Pink, a pred nama je spisak učesnika kakav do sada nije viđen! Kako je Republika i prethodnih dana pisala i ekskluzivno otkrivala ljude koji će se useliti na imanje, u ovoj sezoni takmičiće se starlete, glumice, ubice, bivši robijaši i kriminalci, pa nema sumnje da publika može da očekuje svašta. Šesta sezona opet će vratiti neke od starih rijaliti-igrača koji su tokom "Zadruge 5" bili najkomentarisaniji, ali se očekuju razna nova lica, spremna na sve da dođu do pobede i osvoje 70.000 evra.

Foto: printscreen

Kristijan Golubović i Željko Mitrović

Kad su stari rijaliti-igrači u pitanju, veteran rijaliti-programa Miroslav Miki Ðuričić bio je prvi potvrđeni učesnik "Zadruge 6", a odmah za njim i nekadašnji kriminalac Kristijan Golubović. Tu je i Lepi Mića, a njima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag, ali i Marko Petrušević Petrući. Kad su nova imena u pitanju, već sada se diže velika prašina oko Anite Stanojlović, koja će pred kamerama po ulasku progovoriti o teškoj životnoj priči. Svoju sreću okušaće i Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Dulević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić i drugi.

Foto: Instagram/printscreen

Miki Đurič i Željko Mitrović

Pravo iznenađenje za gledaoce biće ulazak Zvezdana Slavnića, sina proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, a kako se spekuliše, u toku su pregovori da i sportista naknadno uđe u Imaginarijum. Zvezdan je publici najpoznatiji po brojnim nezakonitim radnjama sa one strane zakona, ali i po vezi s tragično nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin. Kako se već najavljivalo, biće zanimljiv njegov susret s Kristijanom Golubovićem, što publika s nestrpljenjem već sada iščekuje.

Tokom trajanja nove sezone planiraju se gosti iznenađenja, ali produkcija ružičaste televizije drži u strogoj tajnosti imena zvezda koje će se priključiti ekipi posle 9. septembra.

VIP zadrugari Subotićka, Dalila i Maja

Foto: printscreen

Aleksandra Subotić, Peca Raspopović i Maja Marinković

Dobro poznate zadrugarke Dalila Dragojević, Maja Marinković i Aleksandra Subotić biće u ekipi VIP takmičara, pa će, kao specijalni gosti, ući pred sam kraj. Kako se spekuliše, Aleksandra i Maja će pred kamerama da nastave raspravu zbog afere Peca Raspopović, a priča se da će se Marinkovićki u rijalitiju pridružiti i otac Taki Marinković.

Ostaje poznati izgled, Drvo mudrosti i rajski vrt

Foto: Youtube printscreeen

Drvo mudrosti

I u šestoj sezoni gledaoci će uživati u impresivnom kompleksu "Zadruge": učesnici će biti smešteni u Beloj kući, koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vreme provodiće u pabu, razmišljanja će deliti s Drvetom mudrosti u rajskom vrtu. Žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, "Dubiozi" i Šiša baru, a vođa će s omiljenom osobom spavati u hotelu. Sve neophodne stvari moći će da kupe u prodavnici, nadmetaće se u raznim kreativnim zadacima i igrama u pozorištu i sportskoj sali u okviru palate Milenija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Talog ovog drustva. Zabraniti Zadrugu a tu televiziju naterati da pusta normalan sadrzaj.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija