• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.09.2022

17:09

PECA JE TERAO ALEKSANDRU DA ABORTIRA! Maja Marinković otkrila NOVE ŠOK DETALJE: Stavio joj je prisluškivač!

printscreen

Rijaliti

PECA JE TERAO ALEKSANDRU DA ABORTIRA! Maja Marinković otkrila NOVE ŠOK DETALJE: Stavio joj je prisluškivač!

Podeli vest

Starleta Maja Marinković progovorila je o skandalu kada je svojoj tadašnjoj najboljoj drugarici Aleksandri Subotić preotela muža Pecu Raspopovića, a ovom prilikom je otkrila nove detalje Subotićkinog i Pecinog odnosa

Maja Marinković sedela je za crnim stolom sa Kristijanom Golubovićem, te je nastavila sa pričom o raskidu sa Petrom Pecom Raspopovićem, kog je preotela od svoje tadašnje drugarice, Aleksandre Subotić.

Foto: Printscreeen

Maja Marinković i Kristijan Golubović

- To jeste trajalo nekoliko meseci i više nego što treba. Ona je meni istu priču pričala, kako non-stop ide u drugi stan, pa se posvađaju i on pobegne. Nešto je kliknulo to, je**ga desilo se - nastavila je Maja.

- I počeli ste da se zabavljate. Je l' se to dogodilo u vodi - pitao je Kristijan.

- Nije - smejala se Maja.

Foto: Printscreeen

Maja Marinković i Kristijan Golubović

- Pričala mi je da je terao da abortira. Stavio joj je prisluškivač, psiho bre! Onda je ona zatrudnela. On joj rekao da abortira, ona nije htela i eto ti. Gori su dvesta puta od mene, a ja ispadnem grbava - rekla je Maja.

- Je l' možeš ti da nađeš sebi ravnog dečka - pitao je Kristijan.

- Čovek je bolesnik. Sve mu smeta, zatvorio me u četiri zida. Ma koji Janjuš, ovaj je tata. Ni jednu scenu nisam napravila - rekla je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17