• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

11.09.2022

19:44

STANIJA, MARIJA KULIĆ I TAKI VEČERAS STIŽU U ŠIMANOVCE! Veliki šef doneo odluku koju niko nije očekivao!

Informer

Rijaliti

STANIJA, MARIJA KULIĆ I TAKI VEČERAS STIŽU U ŠIMANOVCE! Veliki šef doneo odluku koju niko nije očekivao!

Podeli vest

Šesta sezona rijalitija "Zadruga 6" počela je pre dva dana, a Veliki šef je sada doneo odluku koju niko nije očekivao, pa će tako večeras u Šimanovce stići Stanija Dobrojević, Marija Kulić, Taki Marinković, kao i Kristina Spalević

Kao i prethodnih sezona Pinkovog rijalitija, nastavlja se tradicija da gledaoce nedeljom očekuje "Zadruga Specijal" u kojem će danas gosti biti Stanija, Taki, Marija, Kristina, ali i Svetlana Golubović, majka Jelene Golubović.

Foto: printscreen

Veliki šef doneo odluku koju niko nije očekivao

S obizirom da su bliske osobe večerašnjih gostiju deo "Zadruge 6", nema sumnje da će nastati haos kada svako od njih počne da komentariše svoje favorite.

U petak se u Belu kuću uselilo 58 takmičara, od kojih će samo jedno od njih moći da osvoji prvo mesto i nagradu od 70.000, a ko će to biti, saznaćemo za 10 meseci!

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija