• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer/D.S.

21.09.2022

10:52

PRODUKCIJA GA JE DISKVALIFIKOVALA... Zadrugar Adam Labunski je zbog neprimerenog ponašanja bio UDALJEN SA TAKMIČENJA, njegov otac napravio HAOS!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

PRODUKCIJA GA JE DISKVALIFIKOVALA... Zadrugar Adam Labunski je zbog neprimerenog ponašanja bio UDALJEN SA TAKMIČENJA, njegov otac napravio HAOS!

Podeli vest

Učesnik aktuelne sezone "Zadruge", Adam Labunski, javnosti je postao poznat tokom njegovog učešća u takmičenju "Zvezde Granda", ali ga je produkcija zbog neprimerenog ponašanja diskvalifikovala sa takmičenja, uprkos sjajnim vokalnim sposobnostima

Adam je po profesiji pevač, a karijeru je počeo da gradi nakon učešća u takmičenju "Zvezde Granda". Adam se istakao svojim odličnim vokalnim sposobnostima, ali su ga mnogi ipak zapamtili zbog skandala koji je njegov otac u drugom krugu.

Foto: Printscreen/Instagram

Adam Labunski

Podsetimo, Marija Šerifović se ogradila od ovog takmičara, iako mu je mentor, uz obrazloženje da nije slušao njene savete nego očeve, što je u nastavku emisije izazvalo žučnu raspravu između Adamovog oca i Đorđa Davida, pa su pale i teške reči.

Ipak, kada se Labunski pojavio u trećem krugu, priča je bila sasvim drugačija.

Foto: Printscreen/Instagram

Adam Labunski

- Adam je moj problematični đak iz poslednje klupe koji tera po svome - našalila se Marija, ali se Đorđe nadovezao:

- Ipak je ovoga puta poslušao tvoje savete.

- Ja sam čuo da se njegov otac ovoga puta lepo pozdravio sa Đorđem Davidom - obavestio je sve Saša Popović.

- Ja moram javno da se izvinim. Ja mesec dana nisam mogao da prebolim ono što se desilo - poručio je svima Adamov otac.

- Ni mi! - odgovorila mu je uz osmeh Šerifovićeva.

- Ovoga puta nismo menjali pesmu - zaključio je skrušeno otac mladog takmičara.

Foto: Printscreen/Instagram

Adam Labunski

Iako je izgledalo da su se strasti smirile, Marija je mnoge pratioce iznenadila obaveštenjem koje je postavila nešto kasnije na svoj Instagram:

- Ovim putem želim da obavestim sve ljude koji prate "Zvezde Granda", da je takmičar Adam Labunski (kojem sam ja bila mentor), zbog neprimerenog ponašanja, diskvalifikovan iz daljeg takmičenja od strane produkcije. Uskoro ću vam reći koga ću od kandidata koji su nepravedno ispali vratiti, kao i na koga ću potrošiti svoj zlatni glas - napisala je Marija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17