• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

27.09.2022

07:00

MAJA MARINKOVIĆ IMA VEOMA NEOBIČAN ODNOS SA OCEM! Maja: Taki mi kupuje tange i tera da se seksi oblačim!

ATAIMAGES

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ IMA VEOMA NEOBIČAN ODNOS SA OCEM! Maja: Taki mi kupuje tange i tera da se seksi oblačim!

Podeli vest

Maja Marinković kaže da joj otac Radomir Marinković Taki kupuje tange i tera je da se seksi oblači

Učesnica "Zadruge 6", Maja Marinković, ispričala je da joj je Taki platio sve plastične operacije jer smatra da mlade devojke treba da budu atraktivne.

Foto: Miloš Rafailović

Taki i Maja Marinković

Ispunjava želje

- Imam najboljeg oca na svetu! Voli me kao Boga! Sam me je odgajao i uvek mi je ispunjavao sve želje. Kad treba nešto da kupim, njega zovem. Kupuje mi veš, pidžame, haljine, parfeme, šminku, trepavice... Ma sve! Zna koju veličinu garderobe nosim i kakve mi se stvari sviđaju, tako da imam poverenje u njega da će izabrati ono što je najbolje i najlepše - priča starleta i dodaje da je Taki bio zaslužan i za njen stajling na ulasku u "Zadrugu":

- Odlučila sam se za dugu, zatvorenu haljinu. Rekao mi je: "Šta si to obukla?! Treba da uđeš kao zvezda i da budeš atraktivna, a ne kao neka baba." Poslušala sam ga i presvukla se! Taki smatra da treba da izgledam seksi jer sam lepa i mlada!

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Maja Marinković

Maja otkriva da je iskeširao i sve njene posete plastičnom hirurgu:

- Platio mi je silikonske grudi, smanjenje nosa, uvećanje jagodice... Pa valjda je bolje da mi otac da pare za sve to nego neki sponzor!

Radomir Marinković Taki kaže za Informer da ne žali novac kad je reč o njegovoj mezimici.

Foto: printscreen instagram

Maja i Taki Marinković

- Maja je ušla sa preko 10 džakova garderobe u rijaliti. Platio sam sve te haljinice i štiklice 23.000 evra. Mora da bude najlepša i da se lepo slika pred kamerama - priča Majin otac i otkriva koliko je para uložio u ćerkin izgled:

- Platio sam joj sve operacije - grudi, napumpao sam joj i usta i nosić. Dao sam joj novac i za tetovaže. To me je koštalo oko 20.000 evra. Htela je da izgleda kao svetske glumice i uspela je u tome! Ona iz "Zadruge", kad ne bude diskvalifikovana, iznese ozbiljne pare i sve potroši na putovanja, rođendan, momke... U kući možda ostavi 100 evra.

Foto: Informer

Taki Marinović

Samo bez seksa

Taki bi trebalo da se priključi naslednici u rijalitiju oko Nove godine. Na pitanje da li postoji šansa da imaju žustre svađe pred kamerama, odgovara:

- Sve je moguće! Oboje smo temperamentni, ali mnogo se volimo. Jedino ne bih voleo da ima seksualne odnose preda mnom, sve ostalo ćemo lako rešavati.


BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera rogonja

pre 1 godinu

Jer normalno da otac kupuje tanga gacice.Jer normalno da otac vozi cerku na seks?

Ruth24

pre 1 godinu

Moj život je pun sreće jer me DR Lola čini sretnom. Moje ime je Roxana Anda. Ono što mi se dogodilo nije nešto što mogu zadržati za sebe, ali ispričati svijetu kako bi oni koji imaju problema u vezi ili braku mogli vratiti svoju ljubav i ponovno biti sretni. Ja i moj ljubavnik smo imali ozbiljnih problema koji su doveli do našeg prekida, jer nakon toga moj život više nije bio isti, pokušala sam sve metode da ga vratim. ali bili su samo gubitak truda i gubitak vremena. Ali jednog dana dok sam pretražovao internet naišao sam na neko svjedočanstvo o doktorici Loli. Kontaktiram ga i objasnim mu svoj problem i još uvijek sam jako iznenađena što je uspio vratiti mog ljubavnika u roku od 48 sati. Uz ovu veliku stvar koja mi se dogodila u životu, odlučio sam reći cijelom svijetu o ovom velikom čovjeku koji se zove DR Lola. Prijatelji ili bilo tko tko čita moje svjedočanstvo, ako trebate pomoć da vratite svog bivšeg ljubavnika/bivšeg muža ili želite imati svoje dijete, ljubazno ga kontaktirajte putem e-pošte; Pošaljite mu e-poruku na drlola3085@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber na: +2348069288604

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija