• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

26.09.2022

20:59

DEJAN DRAGOJEVIĆ NIKAD BESNIJI NA ZADRUGARE ZBOG ALEKS! Opleo po Marinkovićima, PA PROGOVORIO O JEZIVIM PRETNJAMA KRISTIJANA!

printscreen

Rijaliti

DEJAN DRAGOJEVIĆ NIKAD BESNIJI NA ZADRUGARE ZBOG ALEKS! Opleo po Marinkovićima, PA PROGOVORIO O JEZIVIM PRETNJAMA KRISTIJANA!

Podeli vest

Nekadašnji zadrugar Dejan Dragojević pomno prati novu sezonu "Zadruge" u kojj je njegoa izabranica Aleks Nikolić, pa je prokomentaricao akruelnosti iz rijalitija

Pobednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević, opelo je po zadrugarima zbog njegove devojke Aleksandre NIkolić.

Foto: Youtube printscreeen

Dejan Dragojević

Taki je rekao da ga je kontaktirao Majin advokat i pošto se nisi izvinio, da ćeš dobiti tužbu. Kako to komentarišeš i da li to znači da ideš na sud sa Marinkovićima?

- Očigledno Marinkovićevima fale pare, pa misle da se tuže i da će tako lako doći do para. Očigledno ona uzgajivačnica pasa ne ide dobro, a ovog psa što je pogrešno odgojio i poslao u rijaliti, ne znam šta bih komentarisao.

Da li ćeš da im uzvratiš tužbom?

- Nemam šta da uzvraćam. Ako ćemo da gledamo njegovo roditeljstvo i za šta me je tužio, ako tako odgaja pse, bavi se biznisima, ne ide mu od ruke. Mora da tuži prvo Kristijana koji je rekao da Maja nije bila samo sa Takijem i Zolu koji je rekao da je Taki vodi na s*ksualne avanture i Milica je rekla indirektno u emisiji nešto slično. Mora svima da se pozabavai. Ja mogu da se pozabavim da tužim Maju za ono što je rekla za Aleksandru i Aleksandrinu mamu bez ikakvih dokaza i argumenata. Možemo da se tužimo 100 godina, svako ima za šta da se uhvati.

Foto: Insajder

Aleks je sinoć rekla da misli da ti teško padaju situacije kad se svađa i da se sigurno mnogo nerviraš, pa kako ti padaju sve te situacije?

- Volim kad se svađa. Pada mi teško kad vidim da je ostala bez hrane i da joj kradu hranu, ona je žensko. To što se ne dodvorava drugima samo da bi bila dobra i ne bi je napadali. Mislim da je posebna i specifična i za to treba da bude nagrađena. Dosta njih se druži na silu samo da bi jeli i pili, a ona ostane bez hrane jer je rekla svoje mišljenje.

Danas je baš plakala u ekonomskom dvorištu jer su je pokrali, da li si ispratio to?

- To sam sad video. Nisam ispratio ko je pokrada, ali očigledno je da je ne mogu ništa rečima, pa je pokradaju. Kako drugačije uništiti protivnika nego ga ostaviti gladnim? Moraš nešto da pojedeš da bi funkcionisao.

Foto: printscreen

Dejan Draojević i Aleksandra Nikolić

Prošle sezone si joj zamerao svađanje i želeo si da ona izbegne sukobe. Da li si ponosan kako se bori ove sezone?

- Da, ponosam sam i mislim da treba samo pun gas.

Kristijan je rekao da Aleks samo traži da se uda za kupusara.

- Šta da pričam o seoskoj vucibatini koja se dokopala Beograda. U suštini komentarisao je da će da me isecka i baci na roštilj, teško, jer videli smo kako je u konfliktu sa Urošem njega napao sa strane, takav mangup. Što se tiče Kristijana mislim da mu bolje stoje čarape, suknjica i perika. Dve Kristine su u vezi.

Kako komentarišeš muške sukobe u Beloj kući, Ivan, Miljan, Uroš i Kristijan? Ko ti je najispravniji?

- Ja sam uvek govorio da je Ivan, kakav god, broj jedan. Svađao se sa Aleksandrom ili ne, on je rijaliti maher i mislim da će dobro da se kotira i iznad svih njih je. Oni hoće da ugase i njega i Aleksandru, jaki su na rečima, druge to ubije jer su jaki na rukama, pa hoće na silu to da ugase.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ivan Marinković

Miljan je sinoć dobacio Aleksanadri i Milici da im Ivan Marinković glumi mentora, kako to komentarišeš?

- Ne mogu da prihvate da se tri, po mom mišljenju, najjače osobe, Aleksandra, Ivan i Milica, drže zajedno i da se druže, pričaju i komuniciraju. Zato se Miljan druži sa Mikijem, pa slušaju Kristijanove besede, kako je sam na sebi izvršio atentan, pa i vaskrsao. Mogu to da slušaju muškarčine, pa kad vide tri osobe koje nisu fizički spremne, ali su mentalne mnogo jače, to im smeta. To je mentalna borba, a ne fizička. Ring je napolju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija