• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

29.09.2022

08:47

IRMA SEJRANIĆ MORA NA OPERACIJU! Zadrugarki se nakupilo masno tkivo, posetila hirurga

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

IRMA SEJRANIĆ MORA NA OPERACIJU! Zadrugarki se nakupilo masno tkivo, posetila hirurga

Podeli vest

Bivša zadrugarka Irma Sejranić platila je danak zbog neurednog života, a sada je primorana da ode na operaciju masnog tkiva

Irma je potvrdila da joj se na telu nakupilo masnog tkiva koje će joj hirurzi odstraniti specijalnim zahvatom:

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Irma ide na operaciju

- Ja uvek nešto novo radim, snimila sam dve pesme, moja nova pesma se radi, ja trenutno imam jedan problem, nakupilo mi se masnog tkiva zbog lošeg života i došla sam doktoru. Kada mi je rekao kakav je problem, ja sam odlučila da rešim i to, pa da uradim "six packs". Posle se vraćam treningu! - rekla je Irma i nastavlja o ulasku u Zadrugu:

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Irma Sejranić

- Imala sam neki interesantan poziv, bilo je to neko opipavanje terena, ali još ne znam, treba da rešim ovu sitauciju, da izbacim pesmu, ali sada posle svega, razmišljala sam o svemu, jedina stvar koja bi mene mogla uvesti unutra je ozbiljna cifra. Ja sam tamo bila gladna, ono što bih jela, nisam mogla sebi da priuštim! Isponižavana sam za ceo život, ali velike pare bi me mogle uvesti unutra, unapred. Ja sam sa Pinkom u dobrim odnosima, ne bi bio nikakav problem, osim oko cifre, jer bi se tu natezali - rekla je ona nedavno.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija