• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.09.2022

13:41

ODLAZI IZ ZADRUGE 6! Isplivao snimak u kom se vidi kako Emil planira beg, razlog šokantan!

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ODLAZI IZ ZADRUGE 6! Isplivao snimak u kom se vidi kako Emil planira beg, razlog šokantan!

Podeli vest

Rijaliti učesnik iz Bugarske, Emil Kamenov od samog početka bio je veoma zanimljiv javnnosti i delovalo je kao da će biti jedan od favorita, međutim, on sada najavljuje da izlazi iz "Zadruge 6"

Oženjenom zadrugaru je preko glave svega jer nije navikao na ovakve uslove, pa je dok je bio u garderoberu i presvlačio se najavio da odlazi i da je to to, a snimak je završio na Instagramu.

Foto: Printscren/You Tube

Loši su mu uslovi... Emil Kamenov

Nije poznato zašto Emil ovoliko drami budući da nije prvi zadrugar kome je potrebno da unese veliku količinu hrane zbog treninga, a unapred je znao da u Zadruzi to baš i nije moguće i da je to rijalitiji, a ne kuća.

- Nisam dobro, idem, ostaću još 2 dana i idem sa producentima da pričam. Moje zdravlje je važno. Neka me kazne, uzimam stvari i idem, ne mogu više- rekao je Emil Kamenov.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Jako sam iznenađena čudesnim iskustvom i čudima dr. Apata koja su se proširila internetom i svijetom. Dok je čudesno pomagao ljudima diljem svijeta da povrate svoje izgubljene ljubavnike, kontaktirala sam ga nakon što sam prošla kroz tolika svjedočanstva različitih ljudi kako im pomaže da vrate bivšeg ljubavnika, rekla sam mu za svog muža koji me ostavio prije otprilike 8 mjeseci, i otišao od kuće sa svime što sam imao, bila sam zbunjena kada mi je rekao da se samo smiješim i budem smirena uvjeravajući me da će sve riješiti u samo 48 sati. Nakon drugog dana nazvao me suprug, bila sam tako šokirana, prekinula sam poziv i nisam mogla vjerovati svojim ušima, stvarno me molio da mu oprostim i obećao mi je, dr alaba je super, možeš doći s njegovim gmailom: drapata4@gmail.com ili ga možete dobiti putem whatsappa / vibera na ovaj broj +66 81 302 8552, želim ti sve najbolje ne dopusti da ti itko oduzme tvog muškarca bez obzira na sve.. .

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija