• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

10.10.2022

20:56

BIVŠI MUŽ IVANE ŠAŠIĆ TUKAO MAJKU I BRATA?! Isplivali šok detalji porodične drame novog zadrugara!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

BIVŠI MUŽ IVANE ŠAŠIĆ TUKAO MAJKU I BRATA?! Isplivali šok detalji porodične drame novog zadrugara!

Podeli vest

Bojan Simić, bivši suprug pevačice Ivane Šašić, nedavno je ušao u šestu sezonu rijalitija "Zadruga", a priče iz njegovog burnog života zaintrigirale su domaću javnost

Bojan je bez dlake na jeziku govorio o preljubi koju je počinio tokom braka sa Ivanom, zbog čega su se razveli 2. avgusta ove godine, a nije je štedeo ni kada je pričao o njenom liku i delu. S druge strane, otkrivene su i njegove "mračne tajne".

Voditelj je pitao Bojana kakav je problem letos napravio svojoj porodici, a Bojan je ispričao da se posvađao s bratom, zbog čega je reagovala policija, ali da nikakvog nasilja nije bilo.

Foto: Printscreen/You Tube

Bojan Simić

- Sa bratom sam se posvađao. Došla je policija i zabranjen mi je prilaz majci i bratu. Nikada ne bih podigao ruku na majku i na brata - ispričao je Bojan koji je navodno slagao, budući da mu je letos zabranjen pristup majci i bratu, koji su u rešenju Drugog osnovnog suda u Beogradu navedeni kao "žrtve nasilja".

Naime, na osnovu člana 19 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, Drugi osnovni sud u Beogradu izrekao je 12. juna ove godine produžetak hitne privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtve nasilja i prilazi im - Simić B. i Simić M. Takođe, navedeno je da ukoliko učinilac Simić Bojan prekrši hitnu meru koja mu je produžena, biće kažnjen kaznom zatvora do šezdeset dana, piše Pink.rs.

- Ispao je tada haos kod njih kući, potukao se sa bratom, tu je majka skočila da ih razdvoji, pa je i ona dobila udarac u glavu, verovatno u toj gunguli. Laže kada kaže da je bilo reči o "svađici", to je ozbiljan haos bio. Pa ne bi reagovala policija, niti to došlo do suda, da je bilo drugačije - ispričao je izvor.

 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija