• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.10.2022

16:58

ŠOK! ALEKS PRIZNALA ONO ZA ŠTA SU JE SVI OPTUŽIVALI: Lažov sam, nisam htela da ugrozim svoju vezu!

printscreen

Rijaliti

ŠOK! ALEKS PRIZNALA ONO ZA ŠTA SU JE SVI OPTUŽIVALI: Lažov sam, nisam htela da ugrozim svoju vezu!

Podeli vest

Starleta Aleksandra Nikolić je priznala da je preko Milice Veselinović poslala čokoladicu Bilalu Brajloviću!

U toku emisije "Gledanje snimaka" prikazan je razgovor Milice Veselinović i Bilala Brajovića u kojem je Bilal zamerio Milici da laže da mu Aleksandra Nikolić nije prosledila čokoladicu preko nje. U klipu se vidi kako je Veselinovićeva počela da plače i rekla da je sama.

Aleks je zatim ustala da prokomentariše snimak i priznala ono za šta su je zadrugari danima optuživali.

Foto: Printscreen/You Tube

Aleks Nikolić priznala da je poslala čokoladicu Bilalu...

- Ispala sam budala, htela sam da spustim loptu sa nekim ko mi misli loše. Da, ja sam rekla Milici da pošalje to. Ja sam pogrešila. Kada sam htela to da kažem, svi su skočili, iz straha i nemoći sam lagala. Lažov sam, pogrešila sam, nisam imala nameru da ugrozim svoju vezu. Moj momak me poznaje. Moja greška je što sam htela da šurujem sa osobom. Nema potrebe da napadate Milicu, ona je stala u moju zaštitu. Nisam imala nikakvu lošu nameru. Uplašila sam se, ishitreno sam reagovala. Htela sam da sklopim primirje, Bilal nije jedini. I čokoladica, i pivo, to je bilo da me ne bi vređao i mog dečka. Čak sam dve nedelje sa Majom spustila loptu - rekla je Aleks.

Foto: Printscreen/You Tube

Aleks Nikolić priznala da je poslala čokoladicu Bilalu...

- Zašto si lagala? - pitala je Ivana.

- Imala sam pritisak, mislila sam da će ljudi to pretvoriti u "ljubavnu" čokoladicu. Osetila sam lošu nameru, zato sam se tako ponašala - pričala je Nikolićeva.

Foto: Printscreen/You Tube

Miki Đuričić tvrdi da je Aleksandra loš čovek...

- Ovo da si rekla odmah, niko ti ništa ne bi rekao. Ja ti verujem, ali čemu napad na Miljana da je zaljubljen u tebe, Bilalu da nema decu jer te laže. Loš si čovek. Ovo si sad od reči do reči ponovila moje reči od sinoć, čula si od mene - skočio je Miki.

- Jesam loš čovek. Verujem da sam ostavila mnoge bez reči, ali kad se osetim ugroženo, radim i pričam loše stvari - dodala je Aleks.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija