• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

03.11.2022

18:50

REKAO SI ZA SVOJE DETE DA NE ZNA DA GOVORI! Maja razotkrila Ivana, on pobesneo: Ti si poremećena! (VIDEO)

printscreen/insider

Rijaliti

REKAO SI ZA SVOJE DETE DA NE ZNA DA GOVORI! Maja razotkrila Ivana, on pobesneo: Ti si poremećena! (VIDEO)

Podeli vest

Ivan Marinković postao je dežurni komentator svih situacija u "Zadruzi 6", a sada je prozvan da iznese svoje mišljanje o tome što je Milica Veselinović ljubomorna zbog svadbe Maje Marinković i Bilala Brajlovića. Iako su svi očekivali da stane na Majinu stranu, Ivan je istakao da nije primetio da je Milica ljuborna, niti da je zanimaju starleta i Brajlović

Maja je na ovo izjavila da ona oseća negativnu energiju, a Ivan ju je momentalno izvređao:

- Da je komentarisala nešto negativno, nije. Čim se proteže, možda nešto tu i postoji, kada je bio klip za čokoladicu. Na klipu mi je delovalo prisno, obostrano. Mene baš briga da li će ovde žene da komentarišu ili neće, ali kad stavim ruku na srce, oseti se. Ja kad prođem, osetim to, negativnu energiju - rekla je Maja, a Marinković je na to skočio:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Maja Marinković

- Ja ćutim? Postala si ozbiljno poremećena, stalno furaš jednu rečenicu - ubacio se Ivan.

- Govori za svoje dete sve najgore, nisi ga vaspitao, ova žena ga je vaspitala. Dete nisi video četiri godine - rekla je Maja.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Posvađali se žestoko... Ivan i Maja

- Sisaj ku**c - rekao je Ivan.

- Sisaj ti. Ti si za svoje dete rekao da ne zna da govori. E to je tema - nastavila je Maja.

- Majina nesigurnost u celoj ovoj priči samo raste. Prvo što će da kaže je da smo ljubomorni. Ako ćemo o ovome, evo ima logike - počeo je Ivan.

- Ja samo kažem da ima animozitet prema meni i Bilalu, ja srčano ne skačem kada su njegove teme u pitanju - rekla je Maja.

Ovo je potvrdila i Miljanan Kulić:

- Aludirao je na to da sam ja mentalno zaostala i da mi dete ne priča kako treba - rekla je Miljana, a Maja je dodala:

- Tako je! Rekao je i za to da dete baca smoki po kući. Pa šta? I ja bacam smoki i šta ćemo sada...Kako ja hvalim Sofiju Unu? Devojka normalna, nek se ugledaju na nju. Zato jedan muškarac hoće da bude sa njom, neće da bude sa ovim spandrkalima. Neće! Nek shvate! Neće! Kako ga bre nije sramota da priča to? Ja ga slušam, nisam ja budala, kao ne zna da govori i ovo i ono. Ne poznaje dete čoveka, vidi ga prvi put, možda se uplašilo. Ja sam razmažena, ali nisam sebična. Što nije bio tu da vaspita to dete - rekla je Maja.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ivan i Maja nastavili sa svađom

Ivan je čuo da ga Maja ogovara, pa je prišao da se raspavlja s njom i ona mu je ponovila sve:

- Ti si rekao ovako: "Dete ne zna da govori, govor mu je razvijen kao detetu od godinu dana". Gde si bio da ga vaspitaš - rekla je Maja.

- Nigde - rekao je Ivan.
- Pa odakle ti pravo da pričaš o tome onda? Ovako srčano ne pričaš o svojoj temi.Tebi je bitnija veza mene i Bilala nego tvoje dete - besnela je Maja.
- Meni je logično da ne pričam isto na sve teme - objašnjavao je Ivan.
- Moje mišljenje ja da si loš čovek. Ja imam pravo, ali i argumente - rekla je Maja, a Ivan se razbesneo:

- Ja mislim da si ološ - uzvratio je Marinković.

- Ti me ili mrziš ili...Ne znam zašto me mrziš - dodala je Maja.

- Za vas sam doktor. Puno mi misli nailazi. Gledaj, postoje razni segmenti u rijalitiju, odnosno u životu. Ako želiš da svaki put kad ustanem, pre nego što bilo šta komentarišem o tebi, ja ću da zadovoljim tvoj ego, pohvaliti te? - pitao je maju Ivan, a ona ništa nije odgovorila. Umesto nje ubacio se Bilal:

- On ovde ne podnosi nikog. Uvek imaš takvu moć da ubediš nekog u tvoju priču - rekao je Bilal.

- Ti se oslanjaš na Aleksandrine i Miličine fanove - rekla je Maja.

- Ma nema šta mi onda da pričamo - rekao je Ivan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija