• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.11.2022

07:20

HAOS U ZADRUZI ZBOG PROBLEMATIČNE NIŠLIJKE!  Miljana ostavila Bebicu, ON IZUDARAO ZOLU!

printscreen

Rijaliti

HAOS U ZADRUZI ZBOG PROBLEMATIČNE NIŠLIJKE! Miljana ostavila Bebicu, ON IZUDARAO ZOLU!

Podeli vest

Miljana Kulić ostavila je Nenada Macanovića Bebicu, koji se potom potukao s Lazarom Čolićem Zolom!

Ceo haos počeo je kad se problematična Nišlijka naljutila na Bebicu jer joj tokom žurke u "Zadruzi" nije dozvolio da pije alkohol.

- Raskidam s tobom! Gadiš mi se! Ne volim te, na silu sam sa tobom. Kad ćeš više to da shvatiš?! Idi da spavaš i ostavi me na miru - oterala ga je Kulićeva od sebe i odmah otrčala kod di-džeja iz Dervente.

Kad je Nenad ugledao Miljanu kako sedi pored bivšeg dečka, ćuteći im je prišao.

- Idi da spavaš! - terala ga je Kulićeva, a Čolić se nadovezao:

- Jao, čuješ li šta ti devojka govori!

Ovo je iznerviralo Bebicu, pa je počeo da vređa suparnika!

- Rekao sam ti da mi se ne obraćaš. Je*em li ti mamu u pi*u onu retardiranu. Popušiš mi ku*ac. Ako ti se nešto desi, znaj da sam ja - vikao je Macanović, na šta mu je Čolić uzvratio:

Foto: Printscreen

Izvređao ga
Zola, popušiš mi ku*ac, je*em li ti mamu u pi*u onu retardiranu
Nenad Macanović Bebica

- Imao sam ti seks s devojkom! Da si neki muškarac, udario bi me!

Ovo je iznerviralo Macanovića, pa se zaleteo na Čolića i udario ga bubicom. Obezbeđenje je odmah uletelo i razdvojilo ih.

Nakon burne noći Miljana i Macanović su do zore pričali i uspeli da izglade odnose.

- Mislim da si ti veliki i ozbiljan prevarant. Ovde sam čula da si dužan neke pare - rekla mu je

Miljana, ali ju je on razuverio:

- Nikome ništa ne dugujem i ne lažem. Pristao sam da idem na poligraf jer nemam šta da krijem. Ne znam zbog čega praviš lažne svađe, to napolju nisi radila...

Porodica vraćala Bebičine dugove

Bebica je lažov i prevarant. Nije u kontaktu s porodicom otkad je u vezi s Miljanom, tvrdi njegova sestra koja je insistirala na anonimnosti.

- Nenad ne priča sa ocem od 2020. godine, ali zbog posla i dugova u koje je upadao, a mi smo ih kao porodica vraćali. Sa mnom i drugom sestrom je imao kontakt, sve dok nije počeo vezu sa Miljanom! Sa mamom se i dalje čuje, ali to krije od Marije i Miljane. Mnogo laže. Mislim da više ni ne zna šta je prava istina - rekla je Macanovićeva sestra u intervjuu za Pink.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija