• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

20.11.2022

11:49

HAOS U BELOJ KUĆI, SVI ZARATILI PUKLA PRIJATELJSTVA! Plaše se za opstanak u Beloj kući nakon nominacija pale maske! (VIDEO)

Printscreen

Rijaliti

HAOS U BELOJ KUĆI, SVI ZARATILI PUKLA PRIJATELJSTVA! Plaše se za opstanak u Beloj kući nakon nominacija pale maske! (VIDEO)

Podeli vest

Subota veče, rezervisana je za emisiju "Nominacije", a kako je ovonedelji vođa Bojan Simić za svoje potrčke odabrao popularni rijaliti par, Maju Marinković i Bilala Brajlovića, došlo je vreme da ovaj dvojac sazna šta zapravo zadrugari misle o njima.

Naime, nakon što je Ivan Marinković sasuo sve što misli o Bilalu i Maji, na red je došao Miljan Vračević, koji je isprozivao par, pa je tom prilikom puklo njegovo prijateljstvo sa Bilalom.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Bilal

- Da je ova nominacija bila pre 15 dana, imao bih drugačiju sliku o ovim ljudima. Bilala sam prihvatio, rekao da je moj. Prihvatio i bio iskren, poštujući tebe i tebe kao ličnost, predočio ti neke stvari na najiskreniji, ljudski način. Ali si se sada okrenuo od mene, ne pričaš sa mnom, a ružnu reč ti nisam uputio. Posvađao sam se sa nekim, to sam pokvario isključivo da bih tebi otvorio oči. Pokazao si maksimalno nepoštovanje. Ne mogu da verujem da si se tako postavio i poneo, a ružnu reč ti nisam uputio. Sprdao sam se sa onim što ste vi dozvolili. Sve što si uradio sa Majom Kovačević je jer se plašiš ulaska nebitno koga. Da kad dobiješ pedalu, kažeš da si ti prvi uradio. Smuvao si dve devojke koje su pobegle, koje su lepe kao ja. Tvoj maksimum su bile one, kad si ušao sa Majom u vezu sebe si iznenadio i izgubio rezon. Maja je ušla u priču sa tobom iz zezancije, sa Markom joj je bilo dosadno. A sa tobom ovo sad vozi, jer ti nije dovoljno vratila. Mene si izneverio. Što se mene tiče, nikad nećeš više pričati sa mnom - rekao je Miljan.

Foto: printscreen

Miljan i Bilal prekinuli druženje

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija