• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

06.12.2022

20:43

ADVOKATI ALEKSANDRE NIKOLIĆ NA VRATIMA PORODICE DRAGOJEVIĆ - Haos u Veterniku "Sakrio je njenu bankovnu karticu i neće da je vrati"

printscreen

Rijaliti

ADVOKATI ALEKSANDRE NIKOLIĆ NA VRATIMA PORODICE DRAGOJEVIĆ - Haos u Veterniku "Sakrio je njenu bankovnu karticu i neće da je vrati"

Podeli vest

Dejan Dragojević šokirao je domaću javnost odlukom da javno raskine sa Aleksandrom Nikolić zbog svega što s drugim muškarcima radi u "Zadruzi".

Rijaliti ppobenik je svoju odluku saopštio je u subotu, na svom Jutjub kanalu, a istog dana ga je vidno izrevoltirana prozvala nesuđena tašta Slovenka Nikolić. Slovenka je još tada najavila da bi o Dejanu mogla štošta da kaže, da nije sve onako kako on priča, a sada nam je u razgovoru priznala da je Dragojević njenu ćerku planirao da ostavi mnogo ranije - samo tri nedelje nakon što se uselila u Belu kuću.

Foto: Printscreen

- Kada je Aleksandra ušla u "Zadrugu", nije prošlo ni dvadeset dana, Dejan me je pozvao i rekao:"Ma, najbolje je da ja i Aleksandra raskinemo, da ja odem negde u tople krajeve". Ja reko':"Šta pričaš to, Dejane?! Koliko znam, sve je ostavila tebi, sve ti preduzimaš, da ćeš ti rešiti sve što njoj bude bilo potrebno, ne znam o čemu pričaš ti to sada?". Ima tu mnogo toga neispravnog, što neću još uvek pričati, dok ne vidim da li su neke stvari istina, neke informacije koje sam ja juče dobila... - najavila je Aleksandrina majka, koja nije želela da podrobnije govori o tome.

Da li ste preuzeli Aleksandrine stvari iz Veternika, gde se nalazi rodna kuća Dragojevića?

Foto: Printscreen

- Dejan mi je rekao da je puna soba Aleksandrinih stvari, da ne zna gde će sa svim tim. Aleksandrina advokatica je otišla u Veternik po te stvari, uzela telefon, dve četkice za šminku, jedan puder, torbu... Vidim da je njena bankovna kartica bila kod njega, a ranije mi je potvrdio da to nije kod njega, lagao me je. Bukvalno je tvrdio da nije kod njega - kaže Slovenka, koja sa Dejanom nema nikakav kontakt:

- Nismo se čuli. Uopšte me nije zvao, poslednji put smo se čuli pre mesec, mesec i po dana. Zvala sam ga nekoliko puta, prekida mi vezu, izbacuje me... Sve je tu zakukuljeno, zamumuljeno. Ozbiljne igre se igraju oko mog deteta, da to nije normalno.

Foto: printscreen

Slovenka tvrdi da je njena ćerka bila maksimalno ispravna prema Dejanu.

- Ako je neko nekome veran, ako je neko nekoga voleo, ona je volela Dejana. On je išao na more sa Davidom, tamo-vamo, sve je to tolerisala, a ona nije mrdala iz kuće. Jedno veče je izašla na večeru sa drugaricom, to je bila paljba po njoj:"Eto je, opet po kafanama". Dejan vrlo dobro zna šta je ta Aleksandra učinila za njega, a ja se njoj nikada nisam mešala - kaže Slovenka i priznaje da je pogađaju Dejanove reči.

Foto: printscreen

- Mnogo me boli kada znam da to nije tako. Ako je Aleksandra najgora... Pa, ja nemam dušu kakvu ona ima, ja ne znam da li će iko ikada imati takvu dušu kao ona! Jeste brza, ali bi ti srce i dušu dala. Plane ona, ne kažem ja, ali duša joj je čista kao nebo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograđanin izdao nekretninu i sad  prolazi kroz pakao: Podstanar otvorio firmu na adresu njegovog stana i sad strahuje od izvršitelja!
Društvo

Beograđanin izdao nekretninu i sad prolazi kroz pakao: Podstanar otvorio firmu na adresu njegovog stana i sad strahuje od izvršitelja!

Brojni građani investirali su novac u nekretnine kako bi ostvarili dodatni prihod izdavanjem prostora koji su kupili. Upravo tako je razmišljao i Beograđanin koji se javio redakciji portala MONDO nakon što je doživeo situaciju koju nije mogao ni da zamisli. Prema njegovim rečima, izdao je stan muškarcu koji je na tu adresu, bez njegove saglasnosti, prijavio firmu.

16.04.2024

17:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija