• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.12.2022

14:41

DEJAN STVARNO NEMA SREĆE, A ALEKS IMA 10 SRCA! Janjuš šokiran poljupcima Nikolićeve i Cara, nije verovao da se to stvarno desilo!

printscreen

Rijaliti

DEJAN STVARNO NEMA SREĆE, A ALEKS IMA 10 SRCA! Janjuš šokiran poljupcima Nikolićeve i Cara, nije verovao da se to stvarno desilo!

Podeli vest

Strasne poljupce Aleksandre Nikolić i Filip Cara prokomentarisao je i njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš koji je ovih dana testirao pratioce na Instagramu pitanjem da li bi trebalo da uđe u "Zadrugu 6". Janjuš je bio šokiran kada je čuo da se Aleks prepustila Caru, kao i da je Dejan Dragojević drugi put doživeo da mu Filip preotme voljenu ženu

Janjuša smo kontaktirali za komentar, a on je bio više nego raspoložen da ovu situaciju analizira:

Foto: zadruga printscreen

Pali prvi poljupci... Aleks i Car

- Majke ti, zaje*avaš me da su se ljubili? Bože, bože... Najviše bih voleo da se Aleks i Car venčaju i ja da im budem kum. Samo Maja da bude u zatvoru, osećam se nebezbedno pored nje- kazao je za Informer u jednom dahu Janjuš kojeg smo pitali da li je iznenađen Aleksandrinim potezom:

- Pravo da ti kažem ja znam da Aleks ima 10 srca, 10 ljubavi u sebi. Ona ima ljubavi za svakoga- kroz smeh je pričao Janjušević koji je potom istakao da ga nije briga za Dejana Dragojevića, ali je konstatovao jedno:

Foto: printscreen

Ušao i završio posao... Filip Car

- Iskreno da ti kažem, baš me briga za njega. Mogu samo da dodam da čovek nema sreće, baš nema sreće - istakoa je Janjuš koji sada već priželjkuje ulazak u "Zadrugu 6":

- Ne znam da li ulazim, ne zavisi to samo od mene, produkcija odlučuje - zaključio je Janjuš za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. moje ime je naomi, a moj muž se zove samuel, nikad nisam vjerovala u ljubavne čarolije dok nisam upoznala tog dr. APATU, kada sam ove godine posjetila svog prijatelja u izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata koji je bio stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene ljubavnike i također pomoći u financijskim problemima, a također pomoći u potrazi za dobrim poslom ili srećom. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 6 godina. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam sreo dr. APATU, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Hrvatsku, nazvao me dečko (sada muž) i došao do mene i ispričao se, te da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i da je dobio novi razgovor za posao, i želi me da se uda za njega. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog dečka i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. kontaktirate dr. APATU: Njegov e-mail je: drapata4@gmail.com Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa / vibera na ovaj broj: (+66 81 302 8552)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija