• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.01.2023

18:23

UJEDINILA SI VAGINOM BIVŠU JUGU! Car brutalno isprozivao Maju, ona se smeškala kao da joj daje kompliment! HIT!

printscreen

Rijaliti

UJEDINILA SI VAGINOM BIVŠU JUGU! Car brutalno isprozivao Maju, ona se smeškala kao da joj daje kompliment! HIT!

Podeli vest

Zadrugar Filip Car je potkačio bivšu devojku Maju Marinković i rekao joj da je polnim organom ujedinila Jugoslaviju, pa dodao da će Srbija sigurno ući i u Evropsku uniju zbog nje, aludirajući da je laka devojka

Nakon što je Filip Car zbog seksa s Majom Marinković ponovo izgubio Aleksandru Nikolić, zbog koje je čak i plakao pred zadrugarima, priznao je Zorici Marković da prema Maji nema emocije, te da je Aleksandra jedina devojka prema kojoj nešto oseća. Ipak, to ga nije sprečilo da nastavi da se bahanališe s Majom, s kojom je u jednom momentu uskočio u krevet Milice Veselinović, zahtevajući da imaju trojku.

Foto: printscreen

Filip Car je prokockao svoju šansu kod Aleksandre Nikolić

Međutim, Maja živi u zanosu i uverenju da će vrelim seksom uspeti da ubedi Hrvata da mu je samo ona dovoljna, ali je on svaki put razuveri, ali i oda priznanje da je preko one stvari mnogo uspela da uradi, pa i da ujedini ceo region, a ako tako nastavi, prognozira joj i brzi ulazak Srbije u Evropsku uniju.
 

Foto: Printscreen

Filip Car ne želi vezu sa Majom i to joj ponavlja svaki dan

Ćuti ti, ujedinila si pi*čom Jugoslaviju! Crna Gora, Bosna, Srbija, Hrvatska... Sve si ih overila! Ako Srbija ne uđe u Evropsku uniju zbog tebe, neće nikada - aludirao je Hrvat na sve momke koje je promenila, među kojima su Marko Janjušević Janjuš, Milan Janković Čorba, Bilal Brajlović, ali i Mensur Ajdarpašić, s kojim se navodno svojevremeno viđala u Budvi.


Inače, Car sve vreme Marinkovićevoj stavlja do znanja da ne želi vezu s njom, ali se*s ne odbija.

Foto: printscreen

Maja pristaje na sve, samo da je uz nju...

Mi se ovako podružimo malo, pa se pomazimo i to je to. Ako ti to ne odgovara, ćao, zdravo - rekao je Filip, ograđujući se od nje.


Ma dobro - pristala je Maja na sve, pa su njih dvoje krenuli da se ljube, a onda joj je Car prebacio i što uzdiše.

Uprkos tome što tera po svome, Hrvat je pokušao da se posle svega što joj je priredio za Božić pomiri s Aleksandrom, koja je najradosniji praznik provela utučena jer ju je prevario s Marinkovićkom. On je išao po Beloj kući i kukao pred svima da su muške suze, koje je prolio zbog toga jer Aleks neće da se pomiri s njim, najteže.

Foto: ATA Images

Filip Car i Aleks Nikolić

- Pustio sam suzu za njom! Ja teram ku*cem inat, ali jedino prema Aleksandri ovde imam neka osećanja - jadao se Filip, koji je na kraju i poručio Nikolićki da ne pada na njegova izvinjenja i priznanja da mu je žao jer je nezreo i nestabilan i opet bi je samo iznova povredio.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija