• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

20.01.2023

17:04

NEK SE RATOSILJAO DALILE I ALEKSANDRE! Komšije Dejana Dragojevića otkrile kakva je njegova nova devojka, pa priznali da im je drago što je okrenuo novi list!

Informer

Rijaliti

NEK SE RATOSILJAO DALILE I ALEKSANDRE! Komšije Dejana Dragojevića otkrile kakva je njegova nova devojka, pa priznali da im je drago što je okrenuo novi list!

Podeli vest

Dejan Dragojević. pobednik pete sezone rijaliti šou programa "Zadruga", ima novu devojku, Jovanu Stojanović, koju je već doveo u porodični dom u Veterniku, a komšije su za nju imale samo reči hvale!

Dejan je dva meseca krio da uživa u vezi sa Jovanom iz Gornjeg Milanovca, a fotoreporteri su ih uhvatili zajedno u izlasku za Srpsku novu godinu.

Dragojevićeve komšije u Veterniku kažu da su videli Stojanovićevu, koju je bivši rijaliti igrač nakon nekoliko dana veze doveo na upoznavanje sa porodicom.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević ima novu devojku, Jovanu Stojanović

- Otkako se vratio u svoj dom, Dejan najviše vremena provodi upravo kod kuće sa porodicom, te nas nije iznenadilo što je tako brzo doveo novu devojku na upoznavanje sa porodicom. Zna sada šta mu je na prvom mestu i ima puno poverenje u majku i baku da za njega procene izabranicu - rekla je jedna komšinica.

Foto: E-Stock

Dejan Dragojević je Novu godinu dočekao sa novom devojkom, Jovanom Stojanović

Jovana izgleda pristojno, a i on je pored nje nasmejan, što verujte, sve nas usrećuje jer nam je mnogo drag. Još kao dete je pobrao naše simpatije i sada se, hvala Bogu, vratio na pravi put - dodala je komšinica.

Drugi komšija je isto imao samo reči hvale za Dejana.

Foto: E-Stock

Dejan sa Jovanom već planira budućnost

- Ma divan je, pravi momak. Svako od nas je pravio greške, važno je što je imao gde da se vrati. Biljana je mnogo patila, baka isto, ne mogu ni da zamislim kako im je bilo. Čuo sam da ima novu devojku, mamo ovde u ulici one što odmah sve primete. Drago mi je da se ratosiljao one Dalile, a i Aleksandre, svaka je bolja od njih dve - zaključio je stariji gospodin.

Podsetimo, Dejan je nedavno raskinuo sa Aleksandrom, kada ga je ona prevarila u "Zadruzi", a sada se već dva meseca vida sa Jovana Stojanović iz Gornjeg Milanovca.

Foto: Printscreen / Instagram, E-Stock

Jovana Stojanović, Adam Adaktar, Dejan Dragojević...

- Jovana ima 22 godine, živi i radi u Beogradu kod Adaktara kao frizer. Upoznali su se na jednom splavu u izlasku i zajedno su dva meseca - rekao je izvor nedavno za Blic, a Dejan je potvrdio: Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično. Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to. Imamo osećaj kao da je prošlo 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji. Stvarno je kao stvorena za mene - rekao je Dejan nedavno.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija