• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.01.2023

00:14

ANA ULETELA I OBRATILA SE ANĐELI: JESI LI OPRALA ZUBIĆE?! Zvezdanova bivša stigla u "Zadrugu 6", NAPRAVILA HAOS!

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ANA ULETELA I OBRATILA SE ANĐELI: JESI LI OPRALA ZUBIĆE?! Zvezdanova bivša stigla u "Zadrugu 6", NAPRAVILA HAOS!

Podeli vest

Ana Ćurčić, nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, ušla je u rijaliti šou program "Zadruga 6" da se suoči sa bivšim i njegovom devojkom sa kojom ju je prevario, Anđelom Đuričić i odmah se obratila svom bivšem.

Zvezdan i Anđela su već mesec dana u turbulentnoj vezi, a dodatne turbulencije je svakako izazvala Ćurčićeva koja se pojavila na vratima Bele kuće sa osmehom na licu! 

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Slavnić, "hrabri momak sa dorćolskog asfalta", sledio se kada ju je video, te izmenjao sve boje, svestan da ga čeka pravi pakao!

Slavnić se neizmenično hvatao za glavu, a malo se i smejao. Ana je odmah sela preko puta Anđele i pitala je:

- Jesi li oprala zubiće?- pitala je Ana Anđelu, a ona je počela da se trese:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Svi se okupili oko Ane...

- To je nekultuirno pitanje- kazal ej Anđela.

- Imam za tebe pitanje da je ovo neko uradio tvojim roditeljima. Da pet meseci gledaš kako tvojoj, mami neko ovo radi, šta bi rekla?- kazala je Ana, Đuričićki nije bilo dobro.

Anu su zadrugari dočekali sa osmehom i poželeli joj dobrodošlicu, ali je, pored Zvezdana, Anđela bila vidno potresena, verovatno zato što zna da se medijska prašina oko nje i njenog izabranika još uvek neće stišati.

Ćurčićeva se nije pozdravila sa svojom bivšom ljubavlju. a kako će se njihov odnos razvijati ostaje nam da vidimo u danima pred nama!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija