• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

28.01.2023

07:05

ULAZIM U "ZADRUGU" DA UNIŠTIM ZVEZDANA! Ekskluzivno - Mokina snajka spremna da RASKRINKA preljubnika!

printscreen

Rijaliti

ULAZIM U "ZADRUGU" DA UNIŠTIM ZVEZDANA! Ekskluzivno - Mokina snajka spremna da RASKRINKA preljubnika!

Podeli vest

Bivša supruga Zvezdana Slavnića Ana Ćurčić kaže da ulazi u "Zadrugu" da uništi preljubnika! Ona je besna zato što ju je sin Moke Slavnića, posle 15 godina zajedničkog života, javno prevario sa Anđelom Đuričić.

Ekipa Informera uhvatila je fitnes-instruktorku pred sam ulazak u megapopularni rijaliti, pošto je obavila poslednje lekarske preglede u klinici na Dedinju.

Foto: Marko Đoković

Ana i Šmizla

Ana je bila u društvu najbolje drugarice, bivše učesnice "Parova" Jovane Novakov Cvitkovac, poznate pod nadimkom Šmizla. Ona će se takođe useliti u "Belu kuću" sa Anom. Posle pregleda, drugarice su sele u automobil i otišle u Šimanovce, gde su bile u karantinu do ulaska u rijaliti.

Foto: Marko Đoković

Ana i Šmizla ulaze u rijaliti

- Ana je obećala produkciji da će leteti perje kad bude ušla u "Zadrugu"! Naoštrila se da raskrinka Zvezdana i osveti mu se za sve što joj je uradio! Želi da, pred kamerama Pinka, konačno otkrije sve tajne njihovog odnosa, pa i detalje njegovih prevara, za koje je tek sada saznala. Rekla je da mu neće biti dobro kad bude čuo šta sve ima da mu kaže - priča izvor blizak Ani i dodaje da će joj najbolja prijateljica pomoći u tome:

Foto: Marko Đoković

Ana Ćurčić... Sve je spremno za ulazak u rijaliti...

- Šmizla je sve vreme bila uz nju dok je prolazila kroz težak period. Ona ima poseban "pik" na Anđelu. Namerava da ispriča s kim je sve Crnogorka bila i da dokaže da nije baš tako fina kao što se predstavlja.

Pozvali smo Anu pred sam ulazak u "Zadrugu" i rekla nam je da je spremna da urniše Zvezdana, koji joj je upropastio život!

Foto: Marko Đoković

Ana i Šmizla

- Uništiću ga! On je veliki manipulator, a ja ću ga postaviti na mesto. Nikad mu neću preći preko izdaje! Poveo me je u raj, a zatim zaključao u pakao. Uskoro će svi saznati ko je on zapravo, ali i ko je Anđela. Drago mi je što Šmizla ulazi sa mnom, jer će mi biti podrška i rame za plakanje - kaže bivša Mokina snajka i otkriva zašto je pristala da živi pred kamerama:

- Nisam želela da uđem u "Zadrugu", jer sam povređena i psihički loše. Teško mi je da gledam muškarca kog volim s drugom ženom. Međutim, ljudi su mi govorili da treba da skupim hrabrost, uđem i pobedim. I eto, odlučila sam da potpišem ugovor. Prolila sam reku suza zbog Zvezdana, vreme je da mislim na svoju budućnost! Boriću se za pobedu!

Više paparaco fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

Zvezdan i Anđela: Pobeći ćemo iz "Zadruge"

 

Zvezdan se sa ljubavnicom Anđelom Đuričić dogovorio da pobegnu iz "Zadruge" čim na vratima "Bele kuće" ugledaju Anu.

Foto: Marko Đoković

Ana nije ni ušla, a Zvezdan i Anđela su već isplanirali beg...

- Ukoliko bude želela, porazgovaraću s njom, a zatim pravac kapija - rekao je Slavnić, a Crnogorka je dodala:

- Ne treba mi taj pakao! Odmah bežim kući!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija