• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

29.01.2023

09:27

ANA TRAŽILA ZAŠTITU OBEZBEĐENJA! HAOS U ZADRUZI! Zvezdan ZGROZIO javnost ponašanjem prema Ćurčićevoj, pa udarao PESNICAMA O STAKLO!

Printscreen

Rijaliti

ANA TRAŽILA ZAŠTITU OBEZBEĐENJA! HAOS U ZADRUZI! Zvezdan ZGROZIO javnost ponašanjem prema Ćurčićevoj, pa udarao PESNICAMA O STAKLO!

Podeli vest

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, sinoć je imala žestok okršaj u kome je on iz sve snage pred njom zalupio dvoje vrata i krenuoda je prati po imanju, što ju je uplašilo do te mere da je tražila zaštitu obezbeđenja

Zvezdan je, nakon što mu je Ana rekla šta misli o njegovom ponašanju, pobesneo i počeo mahnito da šeta po kući, da bi došao do pušionice gde je stajala Ana i ispred njenog nosa iz sve snage zalupio vrata. Ćurčićeva je zbog toga izašla iz Bele kuće, a on je išao iza nje, a onda opet, još jače zalupio vrata iza nje. To mu nije bilo dovoljno, pa je pesnicama počeo da udara po staklu.

Foto: Printscreen

Zvezdan ne može da kontroliše agresiju...

Ana je došla da kapije i pozvala obezbeđenje da stane uz nju, pa su nastavili svađu u dvorištu.

- To si radio godinama kod kuće! - vikala je Ćurčićeva, a on je nastavio da provocira:

- Hajde, degradiraj me!

Ana mu je rekla da ga neće degradirati nego uništiti, pa je on nastavio sa vređanjem:

Foto: Printscreen

Obezbeđenje je bilo u pripravnosti...

- Možeš da mi popušiš ku*ac. Ušla si, klošarko, prodala si se da bi mene izbacila. Neka se vidi stvarno šta si. Nisi žrtva. Ušla si zbog para! - urlao je Zvezdan, a Ćurčićeva mu je odmah odgovorila:

- Naravno, kad si mi sve potrošio. Ja sam tvoja žrtva. Ti si jedan izdajnik. I, ja sam mangup, a ti si klošar - rekla je Ana.

Zvezdan joj je zapretio:

- Ajde ustani da nešto kažeš, pa ću da te je*em do sutra!

Foto: Printscreen

Slavnić ljut zbog toga što je Ana ušla

Zadrugari su bili u šoku zbog scene kojoj su prisustvovali, a Ana je u prolazu dobacila.

- Ovo je normalna scena. To si ti - rekla je Ana koja sa nešto kasnije rasplakala.

Foto: Printscreen

Ana je za Zvezdanove provokacije imala spreman odgovor

"On je psiho, non stop šeta u krug... Krivi Anu zato sto je on nju prevario", "Prevariš ženu, obrukaš je i onda dođes i izvređas je,. Bože bolesti...", "Znači da je 5 meseci glumio mirotvorca i finog gospodina. Pravo lice upravo pokazuje, sa ženom sa kojom je proveo toliko godina. On je samo nastavio odnos koji je imao napolju sa njom: dranje, lupanje vratima... To je Zvezdan. Sram te bilo Zvezdane", "Ovaj je bolestan... Okrece zadrugare da joj ne prilaze, kao da je ona njega prevarila", "Reče Zvezdan 'Ušla si da me degradiraš' i ostade živ ", "Kad manipulator nema više kontrolu nad osobom kojom je manipulisao i zaslepio, ovako se onda ponaša", "Šta je ova žena morala kući da trpi kad se on ovako ponaša na televiziji?", "Kakva deponija od čoveka" - bili su samo neki od komentara, a kako je izgledala njihova svađa, možete pogledati u videu ispod.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija