• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

29.01.2023

11:58

ZVEZDAN SKOVAO PAKLENI PLAN! Slavnić radi sve da okrene cimere protiv Ane, postrojio muškarce pa im rekao kako SMEJU da se ponašaju!

Printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN SKOVAO PAKLENI PLAN! Slavnić radi sve da okrene cimere protiv Ane, postrojio muškarce pa im rekao kako SMEJU da se ponašaju!

Podeli vest

Zadrugar Zvezdan Slavnić je od trenutka kada je u rijaliti ušla njegova bivša nevenčana supruga, Ana Ćurčić, izuzetno raspoložen za svađu sa njom, a sinoć mu je to bilo malo, pa je išao od cimera do cimera kako bi ocrneo Anu

Zvezdan je u jednom trenutku prišao Miljani Popović koja mu je zamerila ponašanje prema bivšoj supruzi i postavljanje pravila, zbog čega ju je prethodno polio.

 

 

- Izvinjavam ti se što sam te polio, ali ne mogu da verujem da ti govoriš da ja išta fejkujem - rekao je Zvezdan, ali se Miljana držala svog stava:

- Da, ali ako Ani govoriš da je ovde zbog para, onda budi svestan da si i ti ovde zbog istog. Ako je neko nekog prodao, prodao si ti nju. Kako ti sebi daješ za pravo da je vređaš? Praviš žrtvu od sebe - rekla je Miljana.

Foto: Printscreen

Slavnić je tada Popovićevoj rekao da može da se ponaša kako god hoće.

Ko ti je dao da se mešaš u našu situaciju? Ima milion stvari koje mogu da kažem za nju. Imam pravo da kažem šta želim o njoj - upitao je Zvezdan, a ona mu je odgovorila:

Nije mi jasno jer dramiš zbog sebe. Nisam mogla da verujem šta si joj pričao. Ne moram da ćutim. Gde je njeno pravo? Ti ga otimaš - rekla je Miljana.

Zvezdan je pre toga pokušao da okrene cimere proti Ane Ćurčić tako što je išao od jednog do drugog i opravdavao svoje agresivno ponašanje i stav. Da stvar bude još bizarnija, Slavnić je pozvao muškarce u garderober da im naredi kako da se ponašaju, te da im zabrani da se druže sa Anom "dok on ne vidi šta ona hoće" - kao da mu do sada nije jasno da je došla da bi ostala.

 

 

"Čovek ima neku ozbiljnu dijagnozu, unesite mu jaču dozu lekića", "Nikad veći psiho nije ušao u rijaliti", "Koji mentol, ide od jednog do drugog muškarca i govori da Ani samo 'zdravo' kažu", "Ovaj je pukao kao petarda. Koliki si paćenik od 0 do Zvezdan", "Svašta sam videla ua ovih 6 sezona, ali ovo mi je nešto najbolesnije ikada...", "Ha,ha,ha... Kako ga je Ana upalila, kao šibicu ... Tako je bre Ana, samo neka vileni ", "Lik je umislio da je okupio Kosa nostru oko sebe. Utripovao se da je u filmu 'Kum', a ne shvata da mu sleduje 'Đavolji advokat' uskoro", "Ha,ha,ha, ha, ljudi samo što ne počnu da se smeju" - bili su neki od komentara, a kako je izgledalo njegovo "postrojavanje" možete pogledati u videu iznad.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija