• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.01.2023

11:30

ISPLIVAO DOKAZ DA JE SVE ISCENIRAO! Zvezdan emotivno manipuliše Anom, prošao kroz staklo bez ijedne ogrebotine!?

printscreen

Rijaliti

ISPLIVAO DOKAZ DA JE SVE ISCENIRAO! Zvezdan emotivno manipuliše Anom, prošao kroz staklo bez ijedne ogrebotine!?

Podeli vest

Zadrugar Zvezdan Slavnić se ne smiruje od trenutka kada je na vratima Bele kuće ugledao bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić koju je prevario sa cimerkom Anđelom Đuričić, a lomljenje inventara i samopovređivanje su mu postali deo svakodnevice. Međutim, mnogi kažu da Zvezdan samo želi da manipuliše Anom i ostalim zadrugarima, o čemu svedoči snimak koji je se pojavio na internetu.

Naime, dramatična scena u kojoj se Slavnić svom snagom zaleće i prolazi glavom kroz staklena vrata potresla je gledaoce rijalitija, ali vrlo brzo su svi zaključili da je Zvezdan prošao bez ijedne jedine ogrebotine! Fanovi "Zadruge" su se odmah bacili na raskrinkavanje Slavnića za kojeg tvrde da nije ni imao nameru da povredi sebe, o čemu svedoči i usporeni snimak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

Naime, jasno se vidi da je Zvezdan rukama zaštitio lice i oči, a da je u zaletu prvo kolenom razbio staklo! Ova "tehnika" probijanja staklenih vrata izgleda vrlo uvežbano, a na veštini bi mu pozavideli mnogi kaskaderi! Takođe, osim što to nije uradio u žaru svađe, pre nego što se zaleteo prvo je nekoliko puta odmerio vrata, što je mnoge navelo na zaključak da je odglumio afekat, te da je sve to uradio kako bi emotivno manipulisao Anom.

Foto: Foto:Miloš Rafailović, T.M.

Ana je sama priznala da "kroz ovo prolazi godinama"...

"Psiho manipliše celom kucom", "Prvo glavom izračuna gde su letvice na vratima pa rukom probije da se ne povredi, kao kaskader. Sve je smisljeno, ko i svaki njegov korak", "Slina folirantska", "Ha,ha,ha lik proleće kroz staklo, a stavlja ruke da ne povredi glavu", "Tri puta je išao do vrata i nazad merio kako mu je najsigurnije i tek onda izleteo i to s rukama napred. Pritom ni jednu ogrebotinu nema, isto kao i sa nožem", "Ovo je takav folirant, manipulator... Treba đubre isterati...", "Čovece on zna da je ona osetljiva na njegovo zdravlje i da joj žao i sada manipuliše, ne zna kako da skrene paznju da bi se ona spustila i nastavilo se sve kako on hoće. Sličan slučaj sam nažalost videla", "Namerno to radi da je zastraši da ne sme pričati. Podrška za Anu!", "Ana njega nije smela ostaviti, jer joj je pretio ovim, to je očigledno", "Vrsta emocionalne ucene. Ja cu da se samopovređujem ako ti Ana uradiš ono sto meni ne odgovara, ako ti kazes ovo/ono, ako ostanes u "Zadruzi" ja ću da se isečem, prođem kroz staklo... Drugim rečima opet je Ana "kriva" za Zvezdanovo ponašanje" - bili su samo neki od komentara.

Kako izgleda cela scena možete pogledati u videu ispod.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija