• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

02.02.2023

08:23

ANA I ZVEZDAN ZAVRŠILI U KREVETU ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Razmenjivali nežnosti, svi ih gledali u neverici! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ANA I ZVEZDAN ZAVRŠILI U KREVETU ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Razmenjivali nežnosti, svi ih gledali u neverici! (VIDEO)

Podeli vest

Zvezdan Slavnić sve je bliži sa Anom Ćurčić, svojom bivšom, nevenčanom suprugom, koju je sinoć pozvao u krevet Aleksnadre Nikolić kako bi joj, najpre, delio savete, a potom je grlio.

Zvezdan, koji je krevet delio sa Anđelom, prešao je u onaj koji je pripadao Aleksnadri Nikolić koja je trenutno u sobi za rehabilitaciju sa Filipom Carom. 

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Prvo joj delio savete, a onda je grlio...

A Slavnić je u Aleksandrin krevet pozvao Anu kojoj je zamerio druženje sa pojedinim ljudima:

- Vidi, moraš da shvatiš neke stvari ovde, koliko god ti ne želila da shvatiš. Danas, sutra ćeš morati da razmišljaš. Ti si ovde padobranac. Ja ti ne bih dozvoljavao 90% stvari, sa kim se družiš i to. To što misliš, nije normalno. Sasvim je glupo. Ti misliš da radiš nešto što znaš, a u životu to nisi znala. To što ti kaže (Miljan), ja ti ne bih dozvolio da se družiš ni sa njom (Miljanom), ali ne mogu još da te smaram sa tim. Donosiš pogrešne odluke. Tebi ona možda prija, ali ona je devojka koja je napravila 101 grešku ovde bednu. Pokazala je u podlost prema meni jednu. I pored svega što sam bio dobar prema njoj i odbranio, ona je napravila podlost - rekao je Zvezdan.

- Ali ja ni sa kim ništa ne pričam - dodala je Ana.

- Odabrala si te osobe. I Necu, koji je... Nije normalno. Zorica je neko koga ja poštujem, ali... Ti deliš sa nekim našu životnu priču, nije normalno. Došla si u leglo ljigavih i pokvarenih - nastavio je Slavnić.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Grlili se na krevetu Aleksandre Nikolić

- Ja se samo sa Zoricom družim - pravdala se Ćurčićeva.

- Ti ne znaš gde si došla, došla si u rijaliti. Pustiću te još koji dan, ali ne možeš tako. Ja Zoricu gotivim, meni ona ne smeta. Ali ti ne treba tu da budeš. Moraš da skapiraš da si u rijalitiju. Ali ja ne mogu da ti držim ruku i pričam ti šta da radiš. Nije normalno sa Aleks, da budeš sa njom do j*ja, zbog dešavanja oko mene. Meni je to nenormalno. J*bala bi se sa mnom 17 puta. Treba da ti se smeju ljudi... Ja i ti ćemo se stabilizovati, da li ovako ili onako, ali to posle postaje moj problem... Ne moraš sad da me hvataš za svaku reč - pričao je Slavnić.

Zvezdan je, nakon, saveta počeo da grli Anu koja mu je uzvratila. A onda ju je držao za ruku što njoj nije smetalo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Navijači Zvezde i Partizana osuđeni na uslovne kazne! Jednom određen pritvor, a evo ko je sklopio nagodbu!
Hronika

Navijači Zvezde i Partizana osuđeni na uslovne kazne! Jednom određen pritvor, a evo ko je sklopio nagodbu!

Povodom događaja od 20. aprila 2024. godine kada je kod Vukovog spomenika došlo do tuče između navijača FK „Crvena Zvezda“ i FK „Partizan“, po nalogu dežurng javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati prema 46 lica za koje postoji osnov sumnje da su učinila krivično delo Nasilničko ponašanje iz člana 344 Krivičnog zakonika.

22.04.2024

18:34

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20