• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2023

13:28

ANA NAJAVILA VENČANJE SA ZVEZDANOM U ZADRUZI! Anđela zanemela od šoka, priznali zašto nemaju decu!

Miloš Rafailović, T.M.

Rijaliti

ANA NAJAVILA VENČANJE SA ZVEZDANOM U ZADRUZI! Anđela zanemela od šoka, priznali zašto nemaju decu!

Podeli vest

Aktuelna zadrugarka Ana Ćurčić izjavila je u "Zadruzi" da bi u budućnosti mogli da se venčaju ona i njen bivši parter Zvezdan Slavnić, kad već nisu za sve ove godine van rijalitija.

Ona je zajedno sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem komentarisala celu situaciju kod voditelja Darka Tanasijevića.

Zvezdan je prvi otkrio svoju stranu i kako se oseća zbog Ane, prema kojoj očigledno gaji još emocije.

- Čemu takve reakcije nisi jedini kome se to desilo, imaš sreće što se nisi zaljubio u Maju Marinković? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.

- Sve bih izgubio da sam se u nju zaljubio. Specifična je situacija, znamo se ceo život. Ja reagujem emotivno, mislim da će svaki dan biti sve bolje. Lakše mi je da imam fizički bol, nego psihički - počeo je Zvezdan.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ana i Zvezdan

- Svi su pitali zašto se nismo venčali, izgleda da ćemo se venčati u Zadruzi - našalila se Ana.

- Misliš da ima mesta za šalu? - zbunio se Slavnić, dok je Anđela Đuričić u šoku nemo posmatrala.

Iako su 13 godina bili u vanbračnoj zajednici, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić nemaju decu, te su sada samim tim objasnili zbog čega je to tako.

- Pogodilo me je kada sam videla šta radi. Zvezdan i ja nememo decu, ne zato što nismo to hteli, Zvezdan ima svoju ćerku, volim je najviše na svetu, ja imam svoje dvoje dece. Mi smo sami sebi bili dovoljni, nije nam dete bilo potrebno da udovoljimo našu ljubav, pa ni taj papir - rekla je Ana.

Foto: Zadruga

- Mi smo imali decu non-stop - rekao je Zvezdan.

- Zvezdan je živeo sa mojom decom, odrasli su uz njega, pa i on uz njih - rekla je Ana.

Inače, u toku večeri, Ana i Zvezdan su završili u istom krevetu gde su se raspravljali i rešavali probleme koje su imali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija