• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. S.

14.02.2023

07:45

ĆURČIĆEVA OTKRILA DA JE GODINAMA BILA ŽRTVA NASILJA! Ana: Izvinjavala sam se Zvezdanu što me tukao!

TV Pink Prntscreen

Rijaliti

ĆURČIĆEVA OTKRILA DA JE GODINAMA BILA ŽRTVA NASILJA! Ana: Izvinjavala sam se Zvezdanu što me tukao!

Podeli vest

Ana Ćurčić (46) konačno je otkrila pravu istinu o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem (46), s kojim je 15 godina živela u paklu.

Učesnica "Zadruge" ispričala je da ju je bivši muž tukao, a da se na kraju ona njemu izvinjavala zbog toga!


- Kad me je prvi put udario, vidao mi je rane. Posle 20. puta to mu je postalo normalno. E kad me je udario 150. put, došla sam u situaciju da se ja njemu izvinjavam zbog toga! - poverila se Ana šokiranoj Zorici Marković.

Foto: Printscreen

 


Trpela batine


Kad me je Zvezdan prvi put udario, vidao mi je rane. Posle je to postalo normalno


Ana Ćurčić


Ćurčićeva je zatim kazala da je ostajala s njim u braku, jer je verovala da će se Slavnić promeniti.


- Na početku veze mi je pokazao ogromnu ljubav i time me kupio. Uveo me je u raj, a zaključao u pakao! Pokušavala sam da ga izvedem na pravi put, ali nisam uspela. Dva puta sam ga ostavila i potražila pomoć, ali sam mu se ipak vratila. Nadala sam se da će se s vremenom promeniti i da će ga moja ljubav i žrtva učiniti boljim čovekom - rekla je Ana i dodala da živi u konstantnom strahu.


15


godina su Ana i Zvezdan zajedno

 


- Zbog svega što sam prošla s njim mama mi se razbolela i operisala rak štitne žlezde. I moje zdravlje je narušeno. Moram da počnem da mislim na sebe. Plašim ga se! Plašim se njegovih reakcija... Imam nenormalan strah od Zvezdana. Mnoge stvari radim samo da ne bih izazvala bes u njemu. Zato i spuštam loptu s njim, ali on to ne ume da ceni.


Fitnes instruktorka je u razgovoru otkrila da je Zvezdan bio ljubomoran čak i na njenu decu, sina Luku i ćerku Ivu.

Foto: TV Pink Prntscreen

 


- Svađao se i sa mojom decom. Bio je ljubomoran na odnos koji imam s njima. S druge strane, ja njegovu Saru gledam kao svoju!

Moka ne brine za sina


od njegove 14. godine


Ana je rekla da je proslavljeni košarkaš Moka Slavnić bio loš otac:


- Moka je nula od čoveka! Nije znao šta se dešava sa Zvezdanom od njegove 14. godine. Kad je bio u zatvoru u Cirihu, skupljala sam novac da mu pošaljem paket za rođendan. Moka mi je rekao: "Pare neću da dam, ali moralnu podršku hoću!" I to je otac?! Dešavalo se da sinu pozajmi automobil, a onda meri koliko je benzina potrošio.


I dok je ona pričala o traumama kroz koje je prošla, Zvezdanova bivša ljubavnica Anđela Đuričić (24) rekla je da se i dalje nada pomirenju:


- Volim ga! Sigurna sam da ćemo biti zajedno posle "Zadruge"!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja

pre 1 godinu

Nije mi jasno zašto si ti ostajala sa njim i bila sa njim i nakon zatvora, slala mu stvari tokom boravka u zatvoru, ...zavisnik, mazohista, voli[ da te neko maltretira i budeš žrtva da bi se posle žalila. Da li je pretio da će ti ubiti sinove aklo ga napustiš tj. će naručiti ubistvo...neka mi nek objasni jer tokom cele ove priče u zadruzi nije rečeno zašto je bila sa njim i tokom njegoog boravka u zatvoru..zavisnot, ljubav, pretnja, strah....šta je bilo u pitanju...hvala

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17