• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. S.

17.02.2023

07:40

Šmizla: Ana mnogo laže! Zvezdan je bolji čovek od nje! ANINA DOJUČERAŠNJA NAJBOLJA DRUGARICA PRED ULAZAK U "ZADRUGU 6" OTKRIVA

printscreen

Rijaliti

Šmizla: Ana mnogo laže! Zvezdan je bolji čovek od nje! ANINA DOJUČERAŠNJA NAJBOLJA DRUGARICA PRED ULAZAK U "ZADRUGU 6" OTKRIVA

Podeli vest

- Ana igra prljavo i to mi se ne sviđa. Pričala je da joj se Zvezdan gadi, a sad sve radi drugačije. Ona nema podršku mog muža, on nije njen prijatelj, već Zvezdanov. Kada uđem, obračunaću se s njom - kaže Jovana Novaković Šmizla

Ova bivša učesnica rijalitija "Parovi" potpisala je ugovor za "Zadrugu 6", gde će se pridružiti Ani Ćurčić i njenom bivšem mužu Zvezdanu Slavniću. Dok pakuje kofere za rijaliti, Šmizla otkriva da je drastično promenila mišljenje o svojoj dojučerašnjoj prijateljici.

- Ana je sama sebi skočila u stomak! Igra prljavo i to mi se ne sviđa. Misli da ona vozi rijaliti, a u stvari on vozi nju! Njena priča se kosi s onim što je pričala dok je bila napolju, treba da stoji iza svojih reči - priča Šmizla i objašnjava zbog čega je promenila mišljenje o drugarici:

- Ana je pričala da ide unutra sa jednim ciljem, da je prebolela Zvezdana, da joj se gadi, a kad je ušla, sve je uradila drugačije! Sada vidim da je Zvezdan zapravo mnogo bolji čovek od Ane!

Aleks mi je proganjala muža
Moj muž je zvao Aleks kad je trebalo da je razvlače njegovi prijatelji. A onda je ona počela da ga proganja
Šmizla

Foto: Printscreen

Jovana Novakov Šmizla

Nož u leđa

Otkako je postala učesnica "Zadruge", Ćurčićeva se gotovo svakodnevno poziva na ljude iz spoljnog sveta, između ostalih i na Šmizlinog supruga Nikolu, tvrdeći da je on bezuslovna podrška njoj, ali ne i Zvezdanu. Šmizla, međutim, tvrdi potpuno suprotno.

- Nisam spavala celu noć zbog priča koje mi je moja "prijateljica" priuštila. Da razjasnim: Ana nema podršku mog muža, kao što priča. On nije Anin prijatelj. Moj Nikola je sa Zvezdanom pronašao zajednički jezik, izlazili su, zezali su se... Zato ne dozvoljavam da Ana zloupotrebljava ime mog supruga i da priča neistinu. Kada uđem, otkriću mnogo toga - priča Šmizla i dodaje da će se useliti u "Belu kuću" kada je produkcija pozove:

- Potpisala sam ugovor za "Zadrugu 6", ne znam tačno kada ću ući, ali znam da ću se obračunati sa svima koji su mi stali na žulj!

Foto: Printscreen

Aleksandra Nikolić

Aleks je lažljivica

Pored Ane, Šmizla je kivna i na Aleks Nikolić, za koju tvrdi da je jurila njenog supruga:

- Jedva čekam da uđem u "Zadrugu" i da Filipu Caru kažem ko je zapravo njegova devojka Aleks! Jurila je mog muža, u stvari bila je devojka koju je moj Nikola zvao kada okupi prijatelje da je razvlače! Znate na šta mislim. To se dešavalo pre mog braka sa Nikolom, a kada smo se uzeli, nastavila je da ga proganja!

Razotkrivanje
Ne dozvoljavam da Ana zloupotrebljava ime mog supruga i da priča neistinu. Kada uđem, otkriću mnogo toga
Šmizla

Bivša učesnica "Parova" tvrdi da je Aleks lagala da se plaši Zvezdana.

- Ma dajte! Ne verujem da se uplašila i tresla. Sad mi još kažite da je doživela traumu i da treba da ide na psihoterapije. Gluposti! - završava priču Šmizla.
 

Ana: Matora, hajde da se smuvamo!

Tokom razgovora sa Jovanom Tomić Matorom Ana je priznala da, kada je Zvezdan bio u zatvoru, nije imala pravo na bračne posete, te da nije imala odnose pune četiri godine, a potom joj je uputila predlog koji je iznenadio mnoge:

- Znaš šta bi bila fora, da se ti i ja smuvamo! Zveki bi te bacio u jezero...

- To sad pričaš jer znaš da se ložim na matorke - rekla je Matora, na šta joj je Ana kroz osmeh odgovorila da se šali.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija