• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.02.2023

11:04

ZVEZDAN ME JE TRAŽIO! Ana želi da bude blizu Slavnića, a Anđela joj smeta! Ćurčićeva priznala da ne podnosi devojku svog supruga! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ZVEZDAN ME JE TRAŽIO! Ana želi da bude blizu Slavnića, a Anđela joj smeta! Ćurčićeva priznala da ne podnosi devojku svog supruga! (VIDEO)

Podeli vest

Ana Ćurčić tvrdi da nema nameru da se miri sa bivšim, nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem, ali sada dok je bolestan ona je veoma zabrinuta za njega i želi da ga leči. U svemu tome smeta joj Anđelino prisustvo zbog čega je ljubavnbicu svog dugogodišnjeg emotivvnog partnera izvređala.

Ana je Marku Đedoviću "otvorila dušu" i opisala odnose između Anđele, Zvezdana i nje.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ona bi da neguje bolesnog Zvezdana

Da li misliš da je normalno da i žena i devojka nose čoveku tablete?

- Nije normalno, ja sam čula da on ima visoku temperaturu, i kada sam došla videla sam nju, rekla joj da izađe, jer ja znam kako sa njim. Ja sam joj rekla da izađe na pet minuta, ona se vratila tačno posle toliko. Njemu temperatura ne valja zbog bolesti koje ima. Mi smo sinoć bili klinika, ja doktorka, a ona medicinska sestra. Meni se uzima to za zlo, ali ovde ljubav nije opravdanje. Ovo je bilo ljudski. Meni je danas Mikica preneo da je mene Zvezdan tražio, a Anđela je to rekla Mikici kao "zovi onu Anu", a meni to nije normalno. Ta devojaka mora da se sabere. Meni su i on i ona jezivi, a ona baca sve u drugi plan, bitna je njena supica.

Foto: Printscreen

Zvezdan boluje, a Anđela ga pazi

Kakav je tvoj i Anđelin odnos?

-Nikakav, a ona misli da sam ja njoj pretnja, sigurno. Meni je on jadniji od nje sa njegovim izborom. Meni ovo sve dosta pomaže. Ja sam namerno sela preko puta njih na nominacijama. Nije realno da ona nema toliko stida i srama. Meni nije jasno kako je nije sramota da žena tu sedi, a ona se ponaša kao da je on njen. Veoma je namazana i pokvarena. Ja od kada sam ušla ovde sam sinoć prvi put imala koncentraciju da slušam crni sto. Prekinula sam komunikaciju sa Carem, Lepim Mićom, sa Ivanom Marinkovićem. Ja sam došla do zaključka da mene svi gledaju kao konkurenciju, Car mi je rekao da igram rijaliti, a Ivan sve gleda kroz to. Nema ljudskih normi - dodala je Ana.

Šta će se sve dešavati sa vama?

- Ja sa njim neću biti, ni u braku, ni prijatelj, ali mi smo ovde osuđeni da budemo zajedno. Meni je jako teško što je on mene izdao, a meni u glavi su moja deca i ja sam neko ko je preemotivan, a sada me je sramota i zbog njih. Gledam da sve uradim kako treba, a opet pazim da ne osramotim ni sebe. Žao mi je, prolazi mi kroz glavu šta sam ja njima možda napravila, a zbog mene su tu. Sve godine koje sam mu dala, ja ne žalim. Ovo je za mene jedna takva psihoterapija, ja sam se svega setila, ali ne znam. Veruj mi da mi je najbolji potez što sam ušla. Nijedna psihoterapija meni nije pomogla koliko ovo ovde. Izgubila sam sebe onog momenta kada sam prvi put oprostila. Veruj mi da ja moram da se rešim straha, jer je on najozbiljniji neprijatelj. Znam ja da su moja deca uz mene, ali mnoge stvari ne mogu da iznesem sama. Ovde ću sebe da ojačam, boriću se. Mene je sramota kada neki ljudi vide da plačem. Iskreno, vi ne znate 90 posto stvari o meni, a da li postoji mogćnost da saznate to, ne znam. Volela bih jednu veliku ispovest, ali neka bude, za sada ne. Mene u kući samo Miljan i Zorica razumeju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija