• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M. - Lj. S.

22.02.2023

07:40

POPULARNI BLIZANCI IZ "ZADRUGE" VIŠE NISU BRAĆA, VEĆ SESTRE! Mika i Giba promenili pol Rade: Više nemam sinove, već ćerke!

Instagram/printscreen

Rijaliti

POPULARNI BLIZANCI IZ "ZADRUGE" VIŠE NISU BRAĆA, VEĆ SESTRE! Mika i Giba promenili pol Rade: Više nemam sinove, već ćerke!

Podeli vest

Bivši učesnici "Zadruge", blizanci Mika i Giba Vasić (30) promenili su pol i postali Ivana i Ana Nikolić! Pored toga što su od pre dva meseca žene, napravili su i svadbu!

 Mika, odnosno Ivana, udala se za Nemca u opštini u Blacu, 17. februara.
Momci iz Male Plane kod Prokuplja prilikom promene pola izabrali su interesantna imena i prezimena, koja su im sada upisana u lične karte.


Fanovi
Mika je odlučio da se zove kao pevačica Ivana Nikolić, dok je Giba fan pop zvezde Ane Nikolić

Naime, Mika je odlučio da se zove poput svoje omiljene pevačice Ivane Bum Nikolić, dok je Giba veliki fan pop zvezde Ane Nikolić!
Tim povodom oglasio se Giba i potvrdio da su "on" i "brat" sada sestre:

Foto: Informer

 

Ocu nije lako
Nije mi lako što su postali devojke, ali su moja deca i moram da ih podržim
Rade Vasić

- Ivana i ja smo presrećne, ostvarile smo svoj san! Pustite nas da uživamo u ovim trenucima. Ne želim da komentarišem udaju moje sestre, kao ni to kako su naši roditelji podneli ovu promenu.
Mikin i Gibin otac Rade Vasić, koji je s porodicom učestvovao u "Velikom bratu" i "Zadruzi", poručuje da više nema sinove, već ćerke! To mu, prema njegovim rečima, nije baš lako palo.
- Ne mešam se u Mikine i Gibine odluke. Oni su moja deca i moram da ih podržim. Vodio sam računa o njima do punoletstva, ali sada imaju 30 godina i ne mogu da utičem na to da li će biti muškarci ili žene. Eto, više nemam sinove, već ćerke! - kaže on i dodaje da su mladi Vasići operisani u Beogradu:

Foto: Informer

 

30 godina imaju Mika i Giba

- Da bi postali žene, morali su da plate 26.000 evra! Za silikone su dali po 3.000 evra, a za operaciju promene pola po 10.000 evra. 
Na pitanje da li je bio na Gibinom venčanju u Blacu, Rade odgovara:


Rada izvadila zlatne zube
jer su sinovi promenili pol

Rade otkriva da je njegova supruga Rada izvadila zlatne zube, koje je stavila zato što je rodila sinove!
- To je bio moj poklon njoj, jer mi je rodila dva muška deteta. Ponosno ih je nosila, ali sada kada su Mika i Giba postali devojke, odlučila je da ih izvadi - kaže Vasić.

- U bolnici sam, na dijalizi. Ništa ne znam o venčanju, rekli su mi da im se udala sestra od tetke. Nisam upoznao njihove partnere, niti pričamo o njihovom ljubavnom životu. Ne mogu ja to da razumem. Teško mi je što su mi sinovi postali devojke, a tek da razmišljam o tome da imaju momke... Uf...

Foto: Printscreen You Tube

 


Njihova majka Rada nije bila raspoložena za priču, već je kratko poručila:
- Samo nek su žive i zdrave! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Na Kritu pronađen misteriozni lavirint star 4.000 godina - da li je ovde bio legendarni Minotaur?!
Veliko otkriće

(VIDEO) Na Kritu pronađen misteriozni lavirint star 4.000 godina - da li je ovde bio legendarni Minotaur?!

Na grčkom ostrvu Krit, otkriven je izuzetan kameni spomenik u obliku prstena star 4.000 godina, koji se nalazi na vrhu brda Papura, severozapadno od grada Kasteli. Ova monumentalna građevina iz bronzanog doba prostire se na površini od 1.800 kvadratnih metara i predstavlja značajan arheološki nalaz koji ukazuje na bogatu istoriju i kulturu minojskog perioda na ostrvu.

17.06.2024

21:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija