• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.02.2023

11:35

OGLASIO SE MOKA! Nakon Aninih tvrdnji da ju je Zvezdan TUKAO, Slavnić je imao da poruči samo jedno!

printscreen

Rijaliti

OGLASIO SE MOKA! Nakon Aninih tvrdnji da ju je Zvezdan TUKAO, Slavnić je imao da poruči samo jedno!

Podeli vest

Zadrugarka Ana Ćurčić, koja je ušla u rijaliti nakon što ju je bivši nevenčani suprug Zvezdan Slavnić javno prevario sa Anđelom Đuričić, otkrila je sinoć da je tokom zajedničkog života sa njim prošla kroz psihofizičko nasilje!

Ana je sinoć imala emotivni slom i kroz suze je ispričala da je Slavnić maltretirao nju i njenu decu, da joj je ukrao pare od stana, da je dobila batine kad god bi mu se usprotivila, kao i gomilu drugog prljavog veša.

Foto: T.M.

Ana je odlučila da kaže sve o čemu je dugo ćutala...

Ćurčićeva je obećala totalno raskrinkavanje Zvezdana koji je u svoju odbranu imao da kaže samo da Ana laže i da će zbog svojih reči dobiti tužbu.

Moka Slavnić, otac Zvezdana Slavnića i bivši košarkaš, prema nezvaničnim informacijama trebalo bi da večeras uđe u "Zadrugu 6" kako bi stao uz sina i suoči se sa bivšom snajom.

Foto: printscreen

Ana je najavila totalno raskirnkavanje Zvezdana...

Nas je zanimalo kako komentariše optužbe na Zvezdanov račun, pa smo pozvali Moku koji nije bio naročito raspoložen.

Foto: Aleksandar Jovanović

Moka Slavnić

- Ne mogu da komentarišem, ne bih davao nikakve izjave. Hvala - rekao je Slavnić.

Javnost gori da sazna da li će Moka stati na stanu sina ili će poverovati snaji koja je iznela ozbiljne optužbe na Zvezdanov račun.

Šta je još Ćurčićeva pričala o njenom i Slavnićevom odnosu možete pročitati na OVOM linku.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
saskoni1

pre 1 godinu

Po svemu sudeći kakav otac takav i sin. Više od strašnog!

Nadica

pre 1 godinu

Kučka lažljiva,samo je slušam koliko laje onom olosu od zorice, a ova kao šokirana, a bila je još gora od ove i više batina popila od raznih j.....ca. sve je to SLJAM,Ana varala muža zbog slavnica,a sad moralise ovoj djevojci. More mrrrssss gaduro matora. Isfolirana zenturacu,afektira,dorcolska dr......ina!!!!!

Suzana

pre 1 godinu

Sta taj "tip" ima da veruje ili ne veruje snaji,sve on to dobro zna.Sin je njegova "slika i prilika"i ubica

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija