• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G. T.

26.02.2023

07:10

ZVEZDANA TREBA STAVITI U USTANOVU, ON JE PRIKRIVENI PSIHO! Anina kuma prokomentarisala ubistvo koje je Slavnić počinio: Svi smo mislili da je iz nehata!

Printscreen, Informer

Rijaliti

ZVEZDANA TREBA STAVITI U USTANOVU, ON JE PRIKRIVENI PSIHO! Anina kuma prokomentarisala ubistvo koje je Slavnić počinio: Svi smo mislili da je iz nehata!

Podeli vest

Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić koja je nedavno priznala da je tokom zajedničkog života sa Zvezdanom Slavnićem trpela psihofizičko nasilje, dala je svoj sud o bivšem robijašu i prokomentarisala sudsku dokumentaciju u kojoj je Zvezdan okarakterisan kao "emocionalno nezrela, psihopatski strukturisana ličnost".

Milena je otkrila da je ona oduvek videla da je Zvezdan imao neku "ludačku crtu".

Foto: Informer

Milena Kačavenda, Anina kuma

- Ja sam baš ovih dana imala raznorazna pitanja vezana za Zvezdana. Provodili smo određeno vreme zajedno, ali bili smo porodični prijatelji. Ja sam uvek videla da ima tu ludačku crtu, uvek sam videla da je čovek vrlo ishitren, ali je bio jako dobro kontrolisan. Znaš kao ono u Americi... Fini komšija, pa se desi da drži i siluje sopstvenu čerku 25 godina u podrumu... Čudnovat je ljudski um... Čini mi se, da je danas to ubistvo izvršeno, mnogo drugačije bi prošao. Tada je zakon u našoj državi bio drugačiji, nekada se za ubistvo davalo 10 godina, a danas 40... Mislim da je on jedan  prikriveni psiho. Mislim da je on čovek koga zaista treba staviti u ustanovu. Gospodin koji je pisao taj nalaz je bio pozvan da na nekoj televiziji u jutarnjem programu iskomentariše dokumenta. Celo to ubistvo, da ti kažem, svi smo mislili "iz nehata je". Mi pojma nismo imali. Danas kada čuješ stručnjaka, stvarno staviš prst na čelo i zapitaš se "da li je bilo tako". Drugo, po mom mišljenju, on ima te neke, neću reći nagone za ubijanjem, ali... Vrlo ne da da se kaže, vrlo mora da se prati njegovo mišljenje, vrlo je eksplozivan, a pritom je vrlo proračunat - rekla je Milena, a ceo intervju sa njom možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Ne gospođo. Grešite. U bolnicu treba smestiti Željka Mitrovića, koji je organizator ove ludačke Zadruge. On je psihopata, on za**bava celu Srbiju, kvari decu i omladinu, promoviše retrogradne "vrednosti" Zapada...Njega treba zatvoriti i proterati iz Srbije.

Rade

pre 1 godinu

Uopšte nije prikriveni već očigledni psiho. I otac mu je prgav???

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17