• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

02.03.2023

07:20

ZVEZDAN JE TUKAO ALEKS, SPASAVALI SU JE NAVIJAČI! SLAVNIĆ BRUTALNO ZLOSTAVLJAO STARLETU PRE "ZADRUGE"!

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN JE TUKAO ALEKS, SPASAVALI SU JE NAVIJAČI! SLAVNIĆ BRUTALNO ZLOSTAVLJAO STARLETU PRE "ZADRUGE"!

Podeli vest

Aleks Nikolić i Zvezdan Slavnić bili su u kres kombinaciji! Kad je pokušala da raskine, tri puta ju je nabo pesnicom u glavu nasred diskoteke. Potražila je pomoć navijača, koji su ga upozorili da je ostavi na miru, otkriva Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić

Zvezdan je tukao Aleks, navijači su morali da je spasavaju, otkriva Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić! Prema njenim rečima, sin Moke Slavnića i sadašnja devojka Filipa Cara imali su seks-aferu u kojoj je bilo ozbiljnog nasilja.

Pesničio je

Milena tvrdi da je pored bivše supruge Ane, Zvezdan ozbiljno maltretirao i Aleks, koja je potražila pomoć od navijača jednog beogradskog fudbalskog kluba.

- Aleks i Zvezdan se poznaju još od pre "Zadruge". Bili su u kres kombinaciji! Kad je uvidela koliki je psihopata, pokušala je da prekine taj odnos. Prestala je da mu se javlja na telefon. Tražio ju je po Beogradu i našao je u jednom poznatom noćnom klubu. Dobila je tri pesnice u glavu, pre nego što je obezbeđenje uspelo da reaguje. Za to postoje svedoci - kaže Milena za Informer.

Foto: Printscreen

Aleksandra sa Zvezdanom u Zadruzi

Ona dodaje da je Nikolićeva rešila da potraži zaštitu:

Tražio je po gradu
Kad je Aleks videla koliki je Zvezdan psihopata, prestala je da mu se javlja na telefon, a on ju je tražio po celom Beogradu
Milena Kačavenda

- Nije znala kako da ga se reši. Plašila se za svoj život! Tražila je pomoć navijača, ali ne bih otkrivala kojih. Oni su upozorili Zvezdana da je ostavi na miru i tako je i bilo.

Kačavenda veruje da je zbog toga puklo prijateljstvo između Cara i Slavnića.

- Sigurna sam da je Aleks ispričala Filipu šta se dešavalo između nje i tog nasilnika napolju. Zato Car više ne prilazi Zvezdanu!

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić

Voli žestoke momke

Mada se ne zna koji su navijači spasavali starletinu glavu, poznato je da se Aleks zabavljala s Markom Miljkovićem Mesarom. Podsetimo, starleta se našla u centru skandala kada je u decembru prošle godine njeno ime pomenuto u Specijalnom sudu, u procesu protiv koljačkog klana Veljka Belivuka.

- Marko, dolazila ti je starleta Aleksandra Nikolić i imao si odonose s njom. Govorio si kako je dobra riba, a ja da nije - rekao je svedok Srđan Lalić optuženom Miljkoviću. Aleks je u nekoliko navrata u "Zadruzi" nosila majice s likom Nikole Tesle, koje su zaštitni znak pristalica Velje Nevolje i "navijačke" grupe "Principi".

Zvezdan molio Anu da ne iznosi 'prljav veš'

Zvezdan je molio bivšu ženu Anu da ne iznosi u javnost "prljav veš" iz njihovog braka! Dok je njegova ljubavnica Anđela Đuričić spavala, prišao je Ćurčićevoj i zamolio je da razgovaraju.

- Molim te, nemoj da me uništiš! Pričaćemo napolju, posle "Zadruge"! Dovoljno si stvari rekla, zaustavi se. Nemoj ovo da nam radiš - preklinjao je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 1 godinu

Sta je to zestoko u tim ljudima kad biju devojke?Zbog cega objavljujete svaki dan ove bolestine ko je koga zaskocio,izudarao,izvredjao?

el schabanny

pre 1 godinu

Aljex , Aljex pa ti zasluzujes bolje od Zvekija.....A ovaj Caru je samo za Zadrugu, posle na nekog prevog muskarca.....

mare

pre 1 godinu

Oooooo …. Batalite aman vise ovu “ Kumu”… pa Ona treba da zna gde ide- kud je posla- i gde ce stic…. Auuuu bre sta uradi ova korona od ljudi…..

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Srbija