• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

04.03.2023

07:40

ZVEZDAN PRETIO ANI DA ĆE JE ZAKLATI I ZAPALITI!  Kuma Milena Kačavenda nastavlja da iznosi šokantne detalje!

Printscreen, Informer

Rijaliti

ZVEZDAN PRETIO ANI DA ĆE JE ZAKLATI I ZAPALITI! Kuma Milena Kačavenda nastavlja da iznosi šokantne detalje!

Podeli vest

Zvezdan je pretio Ani da će je zaklati i zapaliti, tvrdi Milena Kačavenda, kuma učesnice "Zadruge" Ane Ćurčić!

Ona nastavlja da iznosi šokantne optužbe na račun Zvezdana Slavnića.

- Pitam sve žene koje ovo čitaju šta bi uradile da trpe zlostavljanje od osam sati, a nakon toga moraju da imaju seks sa zlostavljačem dva-tri sata?! Da moraju da mu ispunjavaju bolesne želje u krevetu, a možete misliti šta mu sve pada na pamet u takvom stanju. Nakon toga ponovo bi sledile batine... Ana se onesvešćivala, padala na pod dok je govorio: "Ustani, šljamu, kurvo, ološu, trešu, spremi mi doručak." Nekako bi ustala, a onda bi krenule pretnje da će joj ubiti decu, da će je zaklati i zapaliti i "sa apetitom" otići na robiju! Da li bi bilo koja žena imala hrabrosti da ode u policiju i prijavi nasilnika? - pita se kuma za "Svet" i otkriva da je Ana bila bez dinara dok je bila sa Zvezdanom:

Foto: Informer

Strašno
Ana se onesvešćivala od batina, a on joj je govorio: "Ustani, kurvo, spremi mi doručak"
Kuma

- Sav novac koji je zarađivala držao je Zvezdan i ona je morala da ga moli da joj da 1.000 dinara za feniranje. Anu je uvek, kad se vrati s posla, pretresao, pa gledao po autu da li ima para koje nije prijavila. Ako nađe, dobijala bi batine!

Dok kuma otkriva njene najveće tajne, Ana se sa Zvezdanom u "Zadruzi" svađa zbog toga ko je od njih dvoje više ulagao u vezu, koja im je trajala 15 godina!

Moka: Ana je muža varala sa Zvezdanom

Moka Slavnić tvrdi da nije znao da je njegov sin Zvezdan zlostavljao Anu.

- Pre njenog ulaska u rijaliti, dok smo bili dobri, rekla mi je da joj je jednom prislonio šaku na glavu i gurnuo je. Zašto mi nije rekla za tuče? Pa ja bih joj prvi kazao da beži od njega. Što je bila toliko godina sa njim ako je toliko loš? Ona je prethodnog muža prevarila sa Zvezdanom - rekao je Moka za "Svet".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija