• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.03.2023

14:39

NIJE MU DUGO TREBALO! Dok Anđela plače, Zvezdan se smeška sa Majom Marinković!

printscreen

Rijaliti

NIJE MU DUGO TREBALO! Dok Anđela plače, Zvezdan se smeška sa Majom Marinković!

Podeli vest

Zadrugarka Anđela Đuričić sinoć je odlučila da raskine sa Zvezdanom Slavnićem zbog toga što je komunicirao sa starletom Majom Marinković, ali se čini da njega to uopšte nije dotaklo.

Slavnić je odmah nakon svađe sa Đuričićevom otišao kod Maje da joj se žali na ponašanje svoje, sada već bivše devojke, a ona mu je stavila do znanja da ga potpuno razume. Zvezdan je u spavaćoj sobi pričao o Anđeli iza njenih leđa, dok je pritom razmenjivao osmehe sa Marinkovićevom.

Foto: Printscreen

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić

- Ja sad treba da legnem ovde i da me boli ku*ac. I da me boli uvo da joj vratim. Nisam znao da imam fore da samo 12 minuta pričam sa njom. Kao da sam ja nju muvao... - rekao je Zvezdan dok se Maja sve vreme smeškala.

Podsetimo, Anđela je pobesnela je nakon rasprave sa Zvezdanom Slavnićem. Plakala je, lomila po imanju, a onda je ponovo sela da popriča sa Slavnićem, ali nisu uspeli da izglade nesporazum.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija