• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

27.03.2023

18:49

ZVEZDAN DAVIO ANĐELU! Slavnić je ščepao za VRAT i saterao u ćošak, zadrugari skočili da je odbrane!

Printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN DAVIO ANĐELU! Slavnić je ščepao za VRAT i saterao u ćošak, zadrugari skočili da je odbrane!

Podeli vest

Zadrugarka Anđela Đuričić sukobila se sa Miljanom Vračevićem koji je zbog nje bio na ivici fizičkog okršaja sa Zvezdanom Slavnićem.

Atmosfera u Beloj kući dostigla je vrhunac, kada je Slavnić izgubio kompas i besno krenuo ka svojoj devojci.

 

U prvom mahu joj se obratio, a onda je iz sve snage stegao za vrat i počeo da je davi uz propartno dranje da to ne sme da mu radi.

Foto: Printscreen

Zvezdan Slavnić davi Anđelu Đuričić

Zadrugari su poskakali na noge dok je ona vrištala i sklonila se na stranu ali ju je ponovo pribio uz zid, ali su zadrugari skočili na noge i sprečili dalji incident.

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu izanad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija