• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

03.04.2023

11:56

OTKRIVENO KO ĆE BITI POBEDNIK "ZADRUGE 6"?! Isplivao snimak iz rijalitija, zadrugarka sve obelodanila

Youtube printscreen/ Zadruga Official

Rijaliti

OTKRIVENO KO ĆE BITI POBEDNIK "ZADRUGE 6"?! Isplivao snimak iz rijalitija, zadrugarka sve obelodanila

Podeli vest

Valentina Stanković je u razgovoru sa Aleksandrom Nikolić otkrila ko će biti navodni pobednik aktuelne sezone rijalitija, kao i taktiku kojom će ostvariti svoj cilj.

Valentina Stanković i Aleksandra Nikolić sedele su u rehabilitaciji i pričale o pobedniku šeste sezone rijalitija "Zadruga".

Kako su njih dve zaključile, Zvezdan Slavnić će se navodno smuvati sa Majom Marinković, a zbog svega toga, Anđela Đuričić će ispasti žrtva, te će odneti pobedu u rijalitiju. 

Foto: Printscreen You Tube

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

- Anđela će zaraditi duplo više - rekla je Valentina i nastavila:

- Zvezdan će za mesec, mesec i po dana smuvati Maju Marinković i onda će Anđela ispasti žrtva i narod će glasati za nju - rekla je Valentina koja je potom dodala da će Ana Ćurčić zauzeti drugo mesto. 

Foto: Miloš Rafailović

Valentina Stanković

 

Što se tiče Maje i Zvezdana, Valentina je otkrila Aleksandri "da ih je gledala i da svašta nešto pokazuju jedno drugome ispod stola", što znači da se već dogovaraju da započnu vezu, kako ona kaže. 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H A T E (@h_8_____)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija