• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

25.04.2023

15:56

I LEPI MIĆA JOJ OKRENUO LEĐA!? Zadrugari ZGROŽENI Anđelinim ponašanjem, pevač priznao: Ja sam u ŠOKU, ovo osuđujem!

Printscreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

I LEPI MIĆA JOJ OKRENUO LEĐA!? Zadrugari ZGROŽENI Anđelinim ponašanjem, pevač priznao: Ja sam u ŠOKU, ovo osuđujem!

Podeli vest

Zadrugarka Anđela Đuričić je sinoć tokom emisije "Pretres nedelje" odlučila da žestoko izvređa Zoricu Marković i Nenada Necu Lazića, a svađa je otišla do te mere daleko da je i njen prijatelj Lepi Mića bio zgrožen njenim bezobraznim ponašanjem.

Anđela je nedavno ostavljena od strane Zvezdana Slavnića, ali izgleda da svoj bes iskaljuje na kome god stigne, a najmanje na njemu i Maji Marinković zbog koje ju je ostavio. 

 

Zorici Marković je izvređala decu, udarila na njeno majčinstvo, skinula joj naočare sa glave i polomila ih, Neci je rekla da ga seksualno uzbuđuje njegov rođeni brat, prozivala je Lazića zbog epi napada koje je imao i pretila mu da će mu ona izazvati još jedan, a izrekla je i gomilu drugih uvreda. Čak i oni zadrugari koji su podržavali Đuričićevu ostali su šokirani njenim rečima za koje je više puta naglasila da ih ne izgovara u afektu, već da je upravo to njeno pravo mišljenje.

Lepi Mića je prokomentarisao Anđelino ponašanje i jasno stavio do znanja svima da je u šoku.

Foto: Printscreen

Lepi Mića je javno priznao da ne podržava Anđelino ponašanje...

- Ja sam pokušao da je urazumim, ali ni Bog je ne može urazumiti... Govorim joj 100 puta "šta si uradila - uradila si, opameti se devojko, sedi"... U šoku sam, ne znam šta da joj kažem. Razumem da su ljubavni jadi teški, ali... - rekao je Mića, a zatim prišao Zorici koja mu je prigovorila što Anđeli nije rekao ništa povodom toga što ju je prozivala za njeno zdravlje i pominjala njenu decu:

- Zorice, ja sam je nosio napolje... Osuđujem ovo za bajpas i za decu, osuđujem... - rekao je Mića, a zatim rekao voditeljki da želi da izađe napolje na svež vazduh kako bi došao sebi.

Neca je bez dlake na jeziku sasuo Đuričićevoj sve što misli o njoj.

Foto: Printscreen

Neca Lazić

- Da je Anđela rekla "da, jeste, prevario me je, osećam se ružno" i da je sela da ćuti svi bi joj poverovali. Ovako, kada ona sad uvećava svoju bol u odnosu na Aninu bol, mogu samo da kažem da je zla, bahata, drska, bezobrazna... Ona kao da je Hitlerova ćerka. Ti si zlo. Kao što kažeš da se Zorice stide njena deca, tako se tebe stide tvoji roditelji. Tebe je tvoja karma stigla, ovo je najmanje što je moglo da se desi. Moglo je da ti bude 10 puta gore. Ustvari si jedna velika ku*vetina u duši. Glumila si da si moralna, da si fina, da si poštena... To je sve palo u vodu... Ti nemaš osećaj za blam. Nemaš osećaj da si pogrešila. Iz tebe izvire zlo. Duša ti je toliko zla i pokvarena, da ti ženi koja može majka da ti bude... - rekao joj je Neca, a Anđela mu je upala u reč:

- Ama ne zanima me, može da rikne, isto ko i ti! Vi ste meni niko! - rekla je Đuričićeva i zgrozila cimere.

Neca joj je odmah odgovorio.

Foto: Printscreen

- Zato nisi dobila čestitku od roditelja! Sve ti se vraća! Osuđivala si Taru Simov, a ti si 10 puta gora od nje! Svojim ponašanjem si sebe zakopala! Ovde si izgovarala najgore moguće stvari ovoj ženi, ovim ljudima ovde...  - rekao je Lazić, a Crnogorka mu se ubacila u reč i bez imalo pokajanja i najavila rat:

- 80 dana ćete gledati pravu Anđelu!

Neca joj je poručio da bezuspešno od sebe pravi žrtvu i proliva suze kako bi narod glasao za nju, pa je uporedio njenu i Aninu sudbinu:

Foto: Printscreen

- Pokušala si ovde da izglumiš žrtvicu, ali žrtvica ne možeš da budeš. Ti nemaš nijednu trunčicu nečega dobrog u sebi. Veličaš svoja tri meseca, naspram 13 godina braka. Podržavala si kada je  Zvezdan nasrtao na Anu. Rekla si "Ja bih je udarila još jače"! Voleo bih da te sudbina udari još jače nego nju, da te opameti.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milka

pre 1 godinu

Rekla im je istinu, zasto da cuti i da je vrijedjaju, ko su ti sljamovi, Zorica M. dno dna. zaboravila je svoje maloljetne ljubavnike koje je izdrzavala , pa je nije bilo stid od sinova. Vuce se iz rijalitija u rijaliti od 60 god., i vrijedja tu djecu, baba im moze bit. Andjela је izmanipulisana , iskoriscena u igri dva idiota koji su umislili da su bitni. Njih je suvisno komentarsat.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija