• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2023

09:47

ANA ĆURČIĆ NAPUSTILA BELU KUĆU!? Zvezdan je doveo do ludila, ona završila na kapiji!

Youtube printscreen/Zadruga Official

Rijaliti

ANA ĆURČIĆ NAPUSTILA BELU KUĆU!? Zvezdan je doveo do ludila, ona završila na kapiji!

Podeli vest

Nakon podele budžeta, došlo je do haosa između bivših supružnika Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić. Ona je odlučila da napusti rijaliti.

Ana je toliko bila uznemirana da je na kraju počela da urla, pa istrčala iz Bele kuće i došla do kapije.

Zorica Marković je trčala za njom i pokušavala je da je prizove pameti, ali Ana nije mogla da dođe sebi.

- Rekla sam da će mi napakovati da ja budem kriva za sve, rekla sam ti. Gde bi mu majka bila da mu nije mene. Sada je lako sve svaliti na moja leđa. Jeste ja sam kriva za sve loše u našem braku, kriva sam jer me je varao i kriva sam za sve što se dešava u Beloj kući - kroz suze je govorila Ana Zorici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Ćurčićeva je  istaka da je znala da će joj Zvezdan "napakovati" da ona bude kriva za sve loše što se dešava u Beloj kući i u njihovim životima, pa je rešila da napusti rijaliti.

- Marš bre đubre jedno izopačeno! Monstrume! Sram te bilo, bre. Sad ćeš da vidiš - vikala je Ana i lupala na kapiju.

Foto: printscreen

 

Zvezdan je urlao, pokušao je da se opere od njenih uvreda.

- Glavni čovek je rekao da sam ja monstrum, pre dva dana, a evo ko mene pravi monstrumom - rekao je Zvezdan misleći na ulazak Željka Mitrovića pre dva dana u Zadrugu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vasilije

pre 11 meseci

Manipulator i bezobraznik,takav isti profil je i moj bivsi zet,"transporter",oteo je meni 10000 eura ja im kupio aute i registrovao na cerku,on u autima prevozio svasta pa ko fol milicija prati moraju se menjati auti,promeni aute al registrova na svoju sestru.U samicu na 20 godina.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija