• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

18.05.2023

10:26

ZVEZDAN I ANA PREVARILI NACIJU!? Anđela ih PROVALILA, pa izgorela od ljubomore!?

Printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN I ANA PREVARILI NACIJU!? Anđela ih PROVALILA, pa izgorela od ljubomore!?

Podeli vest

Zadrugarka Ana Ćurčić je sa Zoricom Marković obavila razgovor "u šiframa", a gledaoci rijalitija su na osnovu njihovih reči došli do zaključka da je Anđela Đuričić shvatila da je upletena u zaveru.

Naime, mlada Crnogorka je uplovila u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, čija je nevenčana supruga Ana ušla u rijaliti samo dva meseca od trenutka kada su ozvaničili vezu.

Mnogi su pomislili da se bivši par dogovorio da od Ćurčićeve naprave žirtvu kako bi uzela visok honorar i glavnu nagradu u rijalitiju, a sada je Ana otkrila da je Anđela uhvatila poglede, odnosno tajne signale između Zvezdana i nje.

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić

- Pričam da ona možda to vidi u njemu, pa pi*di zbog toga - rekla je Ana Zorici, koja se nadovezala:

- Možda sumnja... - rekla je Markovićeva, a Ana joj je objasnila:

- Ma može da sumnja do prekosutra... On da je u sobi, ispričala bih ti mnoge stvari.

Zorica je nastavila da podnosi izveštaj Ani.

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić i Zorica Marković

- Vratiće se... A kad su legli na trosed ja dobacujem, Peca kad je postavio pitanje, prvi put sam se tad oglasila, a on mi kaže: "Zoko, pa nije", a ona ga je tako pogledala, jer mi se obratio. Pogledala je kao nas što gleda - rekla je ona, a Ćurčićeva se zabrinula šta će se dogoditi u četvrtak, kada počne emisija "Gledanje snimaka":

- Mogu da zamislim šta je sve to, a ako klipovi krenu...

- On se više ne dere, ne psuje, ne leti, ne previja se, ne sekira se, sve što je bilo više ga nema i neće ga ni biti, sad je ćao. Ona možda jedino primećuje nešto, ne znam Zoko. Možda primećuje da čovek nešto oseća, pa me zato mrzi još više. E dobacivao je grmljavinu, a ja se paranoično plašim grmljavine. Rekao je da smo iste, jer se kao i mala plaši. Žana mu je rekla da može da kaže sve, ali da smo iste ne. Eto možda je zbog tog njegovog dobacivanja - rekla je Ana.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija