• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.V.

24.05.2023

11:55

ZORICA MARKOVIĆ I ANA ĆURČIĆ ZARATILE! Evo šta je pevačica najviše zamerila zadrugarki i oko čega je krenula njihova svađa!

Printscreen

Rijaliti

ZORICA MARKOVIĆ I ANA ĆURČIĆ ZARATILE! Evo šta je pevačica najviše zamerila zadrugarki i oko čega je krenula njihova svađa!

Podeli vest

Zorica Marković već neko vreme pokušava da otvori oči Ani Ćurčić i skrene joj pažnju da se ne ponižava više i da prestane da juri Zvezdana Slavnića. Međutim, Ćurčićeva to ne shvata, pa je napala pevačicu kada je i došlo do njihove rasprave i svađe.

Zorica Marković i Ana Ćurčić važile su za najbolje drugarice od prvog susreta, nisu se odvajale, a Ćurčićeva se često poveravala pevačici jer je u njoj videla drugu majku i zaštitnicu. Međutim, Zorici se više ne dopada to što se Ana toliko ponižava, što piše ljubavne pesme Zvezdanu Slavniću, što stalno plače po ćoškovima i ponižava se, pa joj je sve sasula u lice.

Foto: printscreen instagram

Zorica zamera Ani

- Sačekaj, Zorice. Ne deri se, neću da pričam pred Majom. Iza tebe su Car i Janjuš, a pored tebe stoji Maja Marinković. Da li ti mene možeš da saslušaš? Opet si reagovala katastrofa - govorila je Ana.

- Ti si se na mene izdrala, ja tebi ništa nisam uradila. Molim te kao Boga vodi računa i nemoj više da se dereš na mene. Da li si čula sebe da vičeš? - pričala je Zorica.

- Da li si prošla i videla da nas dvoje pričamo? Zvezdan i ja. Da li je normalno da me pitaš da se ispričamo baš tada ti i ja? Nisi ti od juče - dodala je Ćurčićeva.

- Ja sam poslednja na koju treba da vičeš. Ja tebi uvek kažem istinu - poručila je Zorica.

Foto: printscreen instagram

Ana se pravda Zorici

- Nije problem, ali je moj stav... Polednji put se ovde pravdam i bilo kome, za bilo šta - rekla je Ana.

- Ana, ti sad plačeš zbog Zvezdana. Fa li je to u redu? Da li je to normačlno posle svega što ti je uradio? - rekla je Zorica.

- Ovog trenutka prekidam priču, stvarno te sram bilo - poručila je Ana i otišla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija