• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

25.05.2023

18:57

TUGA U DOMU MOKE SLAVNIĆA! Pedalirala ga 27 godina mlađa devojka!

Aleksandar Jovanović

Rijaliti

TUGA U DOMU MOKE SLAVNIĆA! Pedalirala ga 27 godina mlađa devojka!

Podeli vest

Otac učesnika "Zadruge" Zvezdana Slavnića, legendarni košarkaš Moka Slavnić, ostao je sam! Bivši sportista se nedavno pohvalio da je u ljubavi sa operskom pevačicom Tamarom Nikezić, ali ga je ona iznenada ostavila.

Košarkaš je teško podneo raskid, ali je sa bivšom partnerkom ostao u dobrim odnosima.

-  Moka i Tamara su raskinuli, ali su ostali prijatelji. Počeli su da se svađaju i dogovorili su se da stave tačku na vezu.

Slavnić se ipak nada da će se pomiriti sa 27 godina mlađom operskom pevačicom.

- Moka je tužan i snužden zbog svega što se dogodilo, ali se trudi da razume da je ovo najbolja odluka koju su mogli da donesu. I dalje su tu jedno za drugo, šta god im zatreba. Slavnić se potajno nada pomirenju, ali po svemu sudeći, od toga nema ništa. 

Foto: Aleksandar Jovanović

 

Podsetimo, nakon što je javno priznao da je u vezi, Moka je istakao da se oseća kao u raju i da mu je drago što pored sebe ima nekog ko ga razume.

U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nekog posebnog i pitam se kako je ona mene našla. Tamara je jedna viđena i poznata dama. Rekao sam joj da su me i druge žene volele, alli da ona to radi snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni i ja to cenim. Razume me. Ona je solista opere u Narodnom pozorištu. Gde mene da zavoli takva diva! - pričao je Moka, koji je otkrio da je Tamara bila divna i prema njegovoj bivšoj ženi:

 - Kupila me je kad je htela da uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. To pokazuje koliko je dobar čovek! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica

pre 10 meseci

Skapirala žena da ovaj nije izbaždaren do kraja.Čestitam

Kakva tuga

pre 10 meseci

Za nekog je sreća kad mu ode žena, ali ovo je sreća za nju. To je impotencija. Koji će joj kijak deda, ispušena lula?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija