• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.06.2023

05:03

ALEKSANDRA JE FOLIRANT! Maja Marinković oplela po Nikolićevoj, pa prokomentarisala Anđelu i Zvezdana: Nisam očekivala takav vid agresije!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

ALEKSANDRA JE FOLIRANT! Maja Marinković oplela po Nikolićevoj, pa prokomentarisala Anđelu i Zvezdana: Nisam očekivala takav vid agresije!

Podeli vest

Maja Marinković je zauzela visoko šesto mesto u rijalitiju "Zadruga 6", iako su joj mnogi prognozirali i viši plasman.

Maju je, kao i prethodne četiri godine, sačekao njen otac Radomir Taki Marinković, koji nije mogao da sakrije sreću zbog ćerkinog izlaska iz rijalitija.

Kako je ranije otkrio, otac Marinkovićeve je svojoj ćerki jedinici kupio automobil marke BMW kao poklon, zbog čega će starleta sigurno biti još srećnija.

Bez obzira na to što ni ove godine nije odnela pobedu, prema pisanju domaćih medija Maja je iz rijalitija izašla sa pozamašnim honorarom, pa joj prvo mesto i nije bilo bitno. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Maja i Taki

- Ovo je sasvim okej, ali moglo je i to malo bolje. Ja sam nadmašila samu sebe, to je moja najveća pobeda. Ako ne računam "Zadrugu 2", ovo je moj najveći uspeh - rekla je Maja, a zatim prokomentarisala diskvalifikaciju Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića:

- Nisam očekivala da će devojka imati takav vid agresije. Ako je nešto prava i iskrena ljubav, ne može niko, a ne Maja Marinković to da naruši. Nisam ja kriva što njhovi momci osećaju požudu prema meni. Šta god da radim, ja radim transparentno. Ja nisam folirant, a ima ih mnogo. Čula sam da su zajedno... Ako ja nešto poželim ponašaću se u skladu sa tim, kada sam bila iskrena pred kamerama zašto ne bih sada. Što se tiče Zvezdana žao mi je jer smatram da je on dao celog sebe u rijalitiju, a Anđele mi nije žao, ne interesuje me.

O pobednici i ljutoj suparnici Aleksandri Nikolić nije imala reči hvale.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Maja Marinković je osvojila 6. mesto...

- Aleksandra je folirant. Meni ne mogu da prodaju maglu, ovo sada pozivanje glasača... Ne verujem u te neke promene, postoje ljudi koji moraju da se šlepaju uz nekoga, dok sam ja samostalni igrač. Ja prosto sve mogu sama i ne postoji ništa što ne mogu da uradim ako želim - rekla je ona, a ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17