• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. S.

09.06.2023

07:05

PAR ČEKA VELIKO IZNENAĐENJE POSLE SUPERFINALA, Aleks i Car dobijaju 115.000 evra od fanova!

Informer

Rijaliti

PAR ČEKA VELIKO IZNENAĐENJE POSLE SUPERFINALA, Aleks i Car dobijaju 115.000 evra od fanova!

Podeli vest

Aleks Nikolić i Filip Car dobiće 115.000 evra od fanova posle superfinala "Zadruge 6"! Starleta i momak iz Crikvenice moći će odmah da započnu zajednički život i da ne razmišljaju o novcu!

Kako saznajemo, grupa penzionerki iz dijaspore organizovala se i sakupila novac za omiljeni rijaliti par.

Foto: Informer

 
Aleks Nikolić

- U penziji sam, živim u Nemačkoj i obožavam Aleks, ali i Filipa. Pratila sam ih dan i noć, plakala kad bi se posvađali... Navijala sam za njihovu ljubav! Nas nekoliko stalno "drži lajvove" i komentariše sve što se dešava, a u dogovoru sa ostalim fan-grupama slali smo im i poklone u "Zadrugu". Nedavno smo rešili da ih obradujemo za veridbu, pa smo sakupili 115.000 evra, koje ćemo im uručiti posle superfinala - kaže jedna od tih žena, koja je insistirala na anonimnosti.


Ona želi da bude sigurna da budući supružnici neće morati da brinu o novcu, već samo da uživaju u svojoj ljubavi:

Foto: printscreen

Aleks Nikolić i Filip Car

- Čim su se verili, poslali smo im avionske karte za Pariz i vaučere za smeštaj. Tamo će moći da se odmore od rijalitija. Razmišljali smo da ih iznenadimo stanom, ali smo čuli kad je Filip pričao da planira da renovira prizemlje u kući u Crikvenici, u delu u kom je imao lokal, kako bi tamo živeo sa Aleks. Tim novcem moći će to da sredi, a sigurna sam da će im ostati i za svadbu! Jedva čekamo da se venčaju i pokažu svima da je njihova ljubav prava!

 

Najveća želja penzionerki iz dijaspore je da upoznaju Nikolićevu i Cara.
- Obratićemo im se odmah posle "Zadruge"! Iako većina nas živi u inostranstvu, spremne smo da dođemo u Beograd i upoznamo ih. O tome stalno pričamo i sigurne smo da će nam se želja konačno ispuniti! - kaže obožavateljka popularnog rijaliti para.

Foto: printscreen

Aleks ostavila Dejana Dragojevića zbog Filipa Cara

Aleks se u "Zadrugu 6" uselila kao devojka Dejana Dragojevića, pobednika prethodne sezone. Starleta se klela u ljubav prema Dekiju, sve dok krajem novembra u "Belu kuću" nije ušao Filip Car. Ubrzo je javno ostavila Dragojevića i vratila se bivšem momku. Iako je delovalo da su uplovili u mirnu luku, Filip je prevario Aleks s Majom Marinković! Posle kratke afere vratio se Nikolićevoj, a prošlog petka ju je i zaprosio!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija