• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

11.10.2018

16:12

(FOTO) VLADIMIR PRIZNAO SVE U OTVORENOM PISMU! Ovo je prava istina o njegovom odnosu sa Stanijom!

Rijaliti

(FOTO) VLADIMIR PRIZNAO SVE U OTVORENOM PISMU! Ovo je prava istina o njegovom odnosu sa Stanijom!

Podeli vest

Stanija Dobrojević sinoć je hitno napustila rijaliti "Zadruga 2" zbog problema sa zdravljem, a mnogi su se pitali da li će se javiti dečku Vladimiru Tomoviću ili će po izlasku da zaboravi na njega i sve trenutke

Starleta se nije oglašavala u javnosti, ali je Vladimir otkrio sve detalje. Oglasio se na Instagramu i napisao šta je prava istina.

"Ljudi. Pre svega želim da vam se zahvalim na podršci koju iz dana u dan pokazujete a posebno na brizi koju ste pokazali kada je u pitanju Stanijino zdravlje. Hvala vam od srca.

Dužan sam da vam kažem da se ona neće oglašavati u medijima. Jutros u 6:15 je odletela za Ameriku. Kako to obično u životu biva, mimoišli smo se.

Dokaz da niko nije znao da zbog loših nalaza ona može izaći iz rijalitija je i to da sigurno ne bih par sati pre njenog izlaska iz Zadruge ja došao u Crnu Goru već bih je čekao na izlazu.

Za sve koji pitate da li smo se čuli, JESMO. Bili smo na vezi do ponoći, do njenog ulaska u avion. Jaka i nasmejana je odletela i svi je sa osmehom na licu očekujemo da se vrati u Srbiju i da nastavi tamo gde je stala kada je rijaliti u pitanju.

Na njoj je da se što pre oporavi a na meni da idem u Američku ambasadu po vizu.

P.S. U prilog ovoj prili stiže i skrinšot naše komunikacije preko Vibera. Živi mi bili", napisao je Vlada i tagovao Staniju.

On je potom objavio i fotografiju na kojoj se vidi da su njih dvoje nasmejani razgovarali preko Vibera.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zivko

pre 5 godina

Vlado delijo stara obavezno odleti za Ameriku kod Stanije i ona ce se sigurno izleciti i vi cete pobediti u zadruzi 2 jer svi ce vam dati glasove da pobedite a tako ce i biti.Samo napred jer je i Bog na vasoj strani.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija