• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

28.12.2018

13:44

(VIDEO) NAŠA LJUBAV JE PLATONSKA! Matora dala BLAGOSLOV Mikiju i Suzani, a onda je Bora IZNENADIO POKLONOM koji će koristiti umesto VIBRATORA!

Rijaliti

(VIDEO) NAŠA LJUBAV JE PLATONSKA! Matora dala BLAGOSLOV Mikiju i Suzani, a onda je Bora IZNENADIO POKLONOM koji će koristiti umesto VIBRATORA!

Podeli vest

Veliki šef je otvorio trafiku na kojoj su zadrugari mogli da kupuju poklone za svoje ukućane, ali i za svoje najmilije

Jovana je došla do sobe za rehabilitaciju gde borave Miki i Suzana kako bi uzela poklon koji joj je Đuričić kupio. Uzgred je saznala da nisu spavali celu noć, što ju je navelo da razmišlja da su se krili od ostalih zadrugara. Ona je dala svoj blagoslov i uverila ih da ostali cimeri nemaju ništa protiv da oni ozvaniče svoju vezu. 

- Vaša ljubav, nijednu osudu nema, veruj mi. Veruj mi! - rekla je Matora.

- Naša ljubav je platonska - dobacio je Miki. 

Nakon što im je Matora rekla da imaju blagoslov od svih zadrugara, ušao je Bora Santana koji je tražio Jovanu po imanju kako bi joj dao poklon za Novu godinu. Kupio joj je drvenog Deda Mraza što je Jovanu asociralo na vibrator pa mu se zahvalila, a Suzana i Miki su shvatili o čemu je reč.

- U taman! - vikala je Jovana kad je videla svoj poklon.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija