• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

06.05.2019

16:44

(VIDEO) P*ŠAO SAM KRV DA BI TI IMALA ŠTA DA JEDEŠ! Čolak duboko razočaran u Anu Korać, ona ga JURILA PO KUĆI da se opere!

Rijaliti

(VIDEO) P*ŠAO SAM KRV DA BI TI IMALA ŠTA DA JEDEŠ! Čolak duboko razočaran u Anu Korać, ona ga JURILA PO KUĆI da se opere!

Podeli vest

Novi vođa Ana Korać je podelila nedeljne budžete, a jedini koji se pobunio bio je Bane Čolak

On je teško podneo to što je dobio isti budžet kao i Aleksandra Subotić i Stanija Dobrojević, sa kojima Koraćeva nije u dobrim odnosima. Ipak, Ivanjičanka je imala plan da mu da deo novca od njenog budžeta kako bi mu se odužila jer je Veliki šef poslao manje srednjih budžeta, ali Čolak to nije hteo da prihvati.

- Bane, molim te nemoj da se ljutiš, rekla sam da se ne ljutiš. Evo ti novac, htela sam da ti dam od mene. Htela sam da ti dajem. Pripremila sam od mene Miljani i tebi da dam odvojeno - bila je uporna Ana.

(VIDEO) ŠOK! SNEŽANA ILIĆ NJU POSTAVILA ZA VOĐU! Mnogim zadrugarima se ovo nije svidelo!

 

- Krv sam ovde p*šao, imala si da jedeš od mene u prošloj sezoni, ali i sada. Neću tvoje pare. Ne mogu da verujem da si dala Aleksi isto što i meni - bio je razočaran Bane.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija