• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2018

07:00

NA "MARAKANI" ČUDA SE DEŠAVAJU! Zvezda kao Partizan, Dinamo i Maribor zajedno!

Crvena zvezda

NA "MARAKANI" ČUDA SE DEŠAVAJU! Zvezda kao Partizan, Dinamo i Maribor zajedno!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su jedan trijumf iz četiri utakmice grupne faze Lige šampiona, a isto toliko pobeda zajedno imaju Partizan, zagrebački Dinamo i Maribor, i to na 48 odigranih mečeva

 

Ako računamo klubove iz bivše Jugoslavije, jedini tim pre crveno-belih koji je zabeležio pobedu u elitnom društvu je hrvatski šampion, i to 2015. godine, kada je na "Maksimiru" savladao Arsenal sa 1:0.

Ipak, Zagrepčani imaju očajan skor u Ligi šampiona. Dinamo je od raspada SFRJ u grupnoj fazi odigrao čak 24 duela, a od toga ima 22 poraza, pomenuti trijumf i remi sa Mančester junajtedom.


Zvezdin večiti rival Partizan odigrao je 12 mečeva u najjačem takmičenju (po šest 2003. i 2010) i ostvario je učinak od tri remija i devet poraza.

Na kraju, slovenački Maribor takođe ima 12 mečeva u Ligi šampiona, ali skor od šest remija i šest poraza.

NISMO SLUČAJNO U LIGI ŠAMPIONA! Jovančić: Pokazali smo da svima možemo da pomrsimo račune

SREĆA IZ 16. POKUŠAJA! Zvezda PRVI srpski tim sa pobedom u Ligi šampiona!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tenna

pre 5 godina

u dosadašnjih pet nastupa 'modri' su u 30 utakmica u grupnoj fazi ostvarili četiri pobjede, pet puta odigrali neodlučeno i doživjeli 21 poraz uz ukupnu gol-razliku 22-67.

Keri

pre 5 godina

Nemojte tako! Gori ste nego CIA, CNN i glas Amerike zajedno. Ne smete ni da objavite komentar!

Tomo

pre 5 godina

4 pobjede i 5 nerjesenih ima Dinamo u Champions Ligi 1997/98 Ajax u gostima 0:1, Porto doma 3:1, nerjeseno sa Olympiacosom i Ajax-om doma, 1999/00 Sturm Graz doma 3:0, Nerejeseno sa Olympic Marseilom i Manchester Unitedom u Gostima, 2012/13 bod doma protiv Dinama iz Kijeva i pobjeda protiv Arsenala doma 2015/16 2:1 , i 27 poraza, skor je los....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija