• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2019

12:08

ZAKLAĆEMO TE NE BUDEŠ LI SKINUO MAJICU! Direktor Zvezde otkrio kroz kakav PAKAO su prošli vaterpolisti u Splitu!

Crvena zvezda

ZAKLAĆEMO TE NE BUDEŠ LI SKINUO MAJICU! Direktor Zvezde otkrio kroz kakav PAKAO su prošli vaterpolisti u Splitu!

Podeli vest

Direktor vaterpolo kluba Crvena zvezda Igor Milojević otkrio je šta su igrači preživeli tokom napada huligana u Splitu

Vaterpolisti Zvezde napadnuti su u subotu tokom boravka u jednom splitskom lokalu pred utakmicu sa Mornarom. Hrvatski hukigani jurili su igrače noževima i šipkama, a golman Alesandro Kralj spas je morao da potraži u moru.

Milojević je, gostujući na TV Prva, pričao o nemilim scenama u Hrvatskoj i obelodanio šta se tačno tamo desilo.

Alesandro Kralj je utučen. Bilo je dosta neobjektivnog pisanja od strane hrvatskih medija, gde su, na onako malo šaljiv način, pokušali da opišu dosta dramatičnu situaciju. Igrači su mi rekli da to nije bilo nimalo bezazleno. Oni su u dobrom fizičkom stanju, ali psihički nisu. U šoku su - kazao je Milojević. 

(VIDEO) DA NISAM SKOČIO U MORE UBILI BI ME! Napadnuti vaterpolista Zvezde vikao da je Crnogorac!

DETALJI INCIDENTA U SPLITU: Konobar savetovao zvezdaše da pokriju trenerke, huligani jednu odneli kao plen!
 

Foto: printscreen

Igor Milojević

Golman Zvezde Alesandro Kralj je dobio frakturu nosa i morao je da skoči u more "kako bi se spasao".  Milojević je rekao da su pomenutom Kralju, koji je skočio u more, pretili klanjem i rečima "Zaklaćemo te ne budeš li skinuo majicu". 

Direktor Zvezde je objasio i prepričao situaciju iz Splita. 

- Oni su sedeli u kafiću, što je običaj kada odemo u neku stranu zemlju. Bili su prekriveni jaknama, obučeni 'civilno' i niko nije bio u dresu. Sandro Kralj je imao ispod jakne obeležje Zvezde. Konobar im je prišao i pitao ih "Šta to traži ovde?". Igrači su smatrali da isto tako kako se osećaju Hrvati u Beogradu oni mogu da se osećaju u Splitu. Kada su videli da tu nisu dobrodošli krenuli su da napuste lokal. Konobar je zvao "svoje" i odjedanput se pojavilo njih petorica - kazao je Milojević. 

On se prisetio situacije kada Splićani su došli na gostovanje u Beograd i dodao da su oni tada "narušili klupsku etiku jer su nosili gaće Torcida", a na pitanje konstataciju voditeljke programa "da im nije falila 'dlaka sa glave' Milojević je to potvrdio i dodao "da nikada ni neće".

UHAPŠENI HULIGANI KOJI SU PRETUKLI IGRAČE ZVEZDE, kod jednog pronađen ukradeni dres!

IZVUKLI SU ŽIVU GLAVU! Napadnuti vaterpolisti Zvezde stigli u Srbiju vidno uznemireni


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tr

pre 5 godina

Milojević je to potvrdio i dodao "da nikada ni neće". ma bravo..... da,..mi smo od kraja I svetskog rata u totalnoj defanzivi..od ljudi do politike! - uvek se nesta branimo, nikakve inicijative i rekao bi da smo najkrivljih i dela i ledja ---- te poruke mira i te vec glupe satrologije "mi nismo divljaci" su zaista postale degutantne,.. iskreno receno, povraca mi se od toga vise

zora

pre 5 godina

A bune se kad im se kaze da su koljaci i genocidna nacija.

nisamjajasam

pre 5 godina

Ma jel to Srbin propovjeda o klanju i genocidima? Koji si ti licemjer, isprali su vam dobro mozgove vidim o Hrvatima, Jasenovcu itd.

Udri Ujku

pre 5 godina

...a sta tek bilo da im amerika da zeleno svetlo da mogu vojno kopneno da udju u Srbiju da rade sta god hocu?? Ponosno se danashnje ustashe hvale sa koljacima poput fra soton Miroslav Filipovic, Maks Luburic zvanog mesara i da ne nabrojavam. Stici ce ih Bozija kazna kad tad!!

mirko

pre 5 godina

Ko god je prosao kroz Split zna tacno koliko je opasno kao Srbin boraviti u istom. To je sve posledica odlaganja tuzbe protiv Lijepe Najihove za drugi svetski rat kao i posledica naseg nereagovanja u pravnom smislu na pokusaj nanosenja teske telesne povrede ili ubistva u pokusaju. Kao i protiv Lijepe Njihove zbog podrske fasizmu... Dok ne rascistimo situaciju iz proslosti na miran nacin, sudskim putem, imacemo ovakve situacije...

maddoc

pre 5 godina

Zastrasujuci komentari u hrvatskim novinama https://m.vecernji.hr/sport/brojni-svjetski-mediji-pisu-o-napadu-na-srpske-vaterpoliste-evo-sto-navode-1299968/komentari Nikad nece biti civilizovani

Miki

pre 5 godina

Trebalo je da dobiju batine malo jaće jer su šetajući Rivom provocirali!!!

Ante

pre 5 godina

Zaboravili ste napade noževima, palicama i sjekirama na hrvatske rukometaše i navijače u srbiji? Zaboravili ste na Mateja Herkova, veslača kojem je za vrijeme veslanja glava razbijena bocom? Ti "sportaši" su prije dvije godine na jednoj vaterpolo utakmici nakon pobjede zajedno s delijama pjevali "Od topole pa do ravne gore, sve su straže đenerala draže".

Pera Detlic

pre 5 godina

Nema nista gore od necivilizirane ili niskointeligentne osobe.

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija