• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2019

07:07

KEJ SI RIVERS OVO JOŠ NIJE DOŽIVEO! Amerikanac u ekstazi zbog "delija"!

Crvena zvezda

KEJ SI RIVERS OVO JOŠ NIJE DOŽIVEO! Amerikanac u ekstazi zbog "delija"!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Kej Si Rivers bio je oduševljen "delijama", atmosferom koju su napravili navijači crveno-belih i pogurali ljubimce do ubedljive pobede nad Partizanom (84:63)

- Nisam znao unapred šta će se dogoditi. Navijači su nam dali dodatan vetar u leđa. Ovo je bila najbolja atmosfera otkada sam u timu, ali možda je bilo najluđe kada sam igrao ovde sa Real Madridom gde je bilo preko 20 hiljada ljudi u Areni - kazao je Amerikanac.

Kaže da je koncentracija igrača crveno-belih presudila kako bi pobedili u Partizan u majstorici.

- Fokus i obraćanje pažnje na detalje je ono što je presudilo. Imali smo prilike u prošloj utakmici, ali smo napravili neke greške pri kraju. Ovoga puta smo izašli mnogo bolje na teren. Takođe, i više raspoloženih igrača u našem timu je presudilo. Svi su dali doprinos.
 

FRKA POSLE DERBIJA! Navijač Zvezde POKLONOM ISPROVOCIRAO Trinkijerija! Evo šta je uradio trener Partizana!

NOVICA OČAJAN POSLE DEBAKLA: Preteško, nemam šta da kažem! Samo možeš da im pružiš ruku...

Riversu je svejedno da li će u finalu protivnik Zvezdi biti Budućnost ili Cedevita.

- Ne znam kakvi su ti timovi jer tek sam došao u ovu ligu, tako da mi je svejedno ko će nam biti protivnik u finalu - dodao je bek crveno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija